برنامه كارنامه را از شبكه رادیویی سلامت بشنوید... كارنامه عنوان برنامه ای است كه سیر تحولات بهداشت، درمان و آموزش پزشكی را در 40 سال گذشته و در دوره های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار می دهد.
رادیو سلامت با برنامه "كارنامه" برگزیده مسابقه بهار چهل سالگی انقلاب اسلامی مرجان قندی ،تهیه كننده برنامه "كارنامه " برگزیده حوزه برنامه سازی مسابقه بهار چهل سالگی معاونت صدا شد.
خودباوری و تولید ملی در "كارنامه" بررسی ارتباط بین سن زمان كاشت حلزون شنوایی و بهبود ادراك شنیداری در كودكان پس از كاشت حلزون شنوایی
صنعتی به نام تولید گیاهان دارویی صنعت تولید داروهای گیاهی در ایران در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته و تعداد داروهای گیاهی تولیدی در ایران از مرز 1600 عدد و تعداد داروهای سنتی از مرز 650 عدد گذشته است.
رتبه 14 تولید علم متعلق به ایران است دبیر ستاد زیست فناوری ریاست جمهوری گفت: رتبه 14 تولید علم متعلق به كشورمان است كه خوشبختانه برای چندین سال متوالی موفق به حفظ این جایگاه شده ایم.
افزایش روز افزون تقاضای آموزش عالی در حوزه پزشكی/ لزوم تجاری سازی محصولات رئیس دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: با بهره گیری بهتر و موثرتر از مراكز آموزشی درمانی می توانیم به ایده های بالینی جدید دست پیدا كنیم و آن ها را كاربردی نماییم.
گسترش پوشش بیمه ای خدمات درمانی/ كاهش هزینه های درمانی طی سالهای اخیر معاون درمان وزارت بهداشت كاهش هزینه های درمانی و استفاده بیشتر از خدمات بیمارستان ها را از برنامه های این معاونت دانست و گفت: طی سالهای اخیر حدود 80 درصد هزینه های هنگفت درمانی كاهش یافته است.
در ایام الله مبارك دهه فجر؛ ویژه برنامه «كارنامه» را از رادیو سلامت بشنوید به مناسبت فرا رسیدن ایام مبارك دهه فجر، ویژه برنامه "كارنامه" بر روی آنتن شبكه رادیویی سلامت می رود.
در «كارنامه» بررسی می شود: دستاوردهای نظام سلامت پس از پیروزی انقلاب اسلامی برنامه «كارنامه» شبكه رادیویی سلامت، به مناسبت ایام الله دهه مبارك فجر انقلاب اسلامی، از 12 بهمن ماه از موج اف. ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.
متناسب سازی ظرفیتهای آموزشی با نیازهای كشور/ جذب دو هزار هیأت علمی در دستور كار برای برنامه آموزش پزشكی چارچوب روشنی بر اساس مصوبه شورای انقلاب فرهنگی وجود دارد از این رو این فعالیت ها در چارچوب معین شده در حال گسترش است.