كارگاهی برای زندگی جمعه ها از ساعت 17:40 به مدت 45 دقیقه

رادیو سلامت

كارگاهي براي زندگي

دلایل گرایش به خرافه پرستی در "كارگاهی برای زندگی"

در ذهن هر انسان باورهایی هستند كه با هیچ منطق علمی همخوانی ندارند و اعتقاد به آنها با هیچ توجیه منطقی قابل درك نیست؛ اما وجود دارند و گاهی در زندگی كاركردهایی می یابند كه می تواند مسیر زندگی فرد را تغییر دهد.

1397/05/09
|
11:08

در روانشناسی تلقین و كمك گرفتن از ماوراءالطبیعه یكی از تكنیك های درمانی در حل مشكلات است. كارهایی مانند دعا كردن و یا توسل به امامان از جمله توصیه هایی است كه ممكن است یك روانشناس برای حل مشكلات مراجعه كننده داشته باشد اما برخی افراد سودجو مانند رمالان و فالگیران از اثرات تلقین در زندگی افراد سوء استفاده می كنند و با ایجاد تصورات غلط ذهنی برای آنها، بر زندگیشان تاثیر منفی می گذارند.
خرافات منحصر به شرق نیست و در غرب نیز اعتقادات خرافی در میان افراد زیادی وجود دارد، اضافه می كند: هر چقدر افراد بیشتری در جامعه باورهای خرافی و غیرمنطقی داشته باشند حركت منطقی جامعه كندتر می شود و هزینه های اقتصادی و اجتماعی بیشتری به كشور تحمیل می شود.
وسواس های فكری و عملی از جمله آسیب های روانشناختی است كه افراد با باورهای خرافی را درگیر می كند. ضمن اینكه باعث تقویت شخصیت نارسیستیك و افزایش انفعال فكری و رفتاری در افراد منفعل می شود.
افزایش اختلافات خانوادگی و آسیب دیدن روابط اجتماعی افراد در جامعه از پیامدهای افزایش گرایش به باورهای خرافی است كه افراد را درگیر می كند.
بنا به گفته كارشناسان این اعتقادات و باورهای خرافی كه شبكه های اجتماعی نیز به گسترش آنها كمك می كند می تواند فرد را از اعتقادات اصیل و صحیح دینی دور كند و با تضعیف این اعتقادات جامعه را در برابر باورهای نادرست و آسیب های مختلف بی دفاع سازد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " كارگاهی برای زندگی " كاری از گروه روان یازدهم مرداد ماه به بررسی دلایل گرایش به خرافه پرستی می پردازد.

دسترسی سریع
كارگاهی برای زندگی