مصرف میوه برای همه افراد توصیه می شود، اما برخی از میوه ها هستند كه قند كمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه میشود.
برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمیتوانند از خوراكیهای شیرین استفاده كننده و بهتر است میوههایی را بخورند كه قند كمتری دارند.
میوههایی كه در ادامه معرفی میشوند، از پایینترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند.
توتها: اینها عموماً میوههایی با پایینترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اكسیدانها و مواد مغذی دیگر هستند.
لیمو نیز در پایینترین رده قرار دارند.
میوههای تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند.
میوههای زمستانی: سیب، گلابی، و مركبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شكر پایینی هستند).
میوههای گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شكر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا كمتر از بقیه است).
میوههای خشك: خرما، كشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوههای خشك دیگر حاوی شكر بسیار بالایی هستند.