از ساعت به مدت

رادیو سلامت

دارچين

تنوع بخشی به «سفره غذایی» روی خط رادیو سلامت

شبكه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ 25 اردیبهشت ماه در برنامه «دارچین» به موضوع « كیفیت و تنوع بخشی به سفره» می پردازد.

1396/02/24
|
12:32

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، «دارچین» عنوان برنامه ای از گروه سلامت و تغذیه شبكه این رادیویی است كه به منظور پایش سفره های غذایی و تنوع بخشی به نوع تغذیه، دوشنبه هر هفته، در گفت و گو با كارشناسان به موضوعات مختلف در حوزه تغذیه می پردازد.
این برنامه رادیویی، 25 اردیبهشت ماه، از ساعت 19:10 به مدت 50 دقیقه با حضور آراسب دباغ مقدم، دكترای بهداشت مواد غذایی و مرتضی عقبایی، دكترای تغذیه و با تاكید بر اینكه برای سالم بودن باید سفره خود را پایش كرده و كیفیت و تنوع ببخشیم، به این پرسش كه به چه عناصری در غذا باید توجه كنیم؟، پاسخ می دهد.
یك وجب روغن، برچسب های در یخچال، سلامت و تغذیه، باورهای تغذیه ای، معرفی چاشنی های جایگزین از جمله بخش هایی این برنامه رادیویی است كه به موضوعات خانه داری و بهداشت مواد غذایی می پردازد.
گفتنی است، برنامه «دارچین» به تهیه كنندگی ملیحه صادق كاظمی و گویندگی معصومه نوازنی، دوشنبه هر هفته، از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

دسترسی سریع
دارچین