غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

افزودنی های غیرمجاز، سلامت جامعه را تهدید می كند

دبیر انجمن غلات در خصوص استفاده از افزودنی های غیرمجاز در نانوایی ها هشدار داد.

1396/02/06
|
11:40

حسین حدادی، دبیر انجمن غلات، در گفتگو با برنامه «غذا سلامت زندگی» شبكه رادیویی سلامت با بیان این مطلب گقت: افزودنی مجاز سبب ارتقای كیفیت نان و ارزش تغذیه ای آن می شود،
وی در ادامه افزود: برای رفع مشكل كمبود آهن، اسید فولیك به صورت مكمل در كنار آهن به آرد اضافه شده و مجب افزایش جذب آهن می شود.
دبیر انجمن غلات با اشاره به این كه متاسفانه برخی نانوایی ها در طبخ از افزودنی غیرمجاز استفاده می كنند، اظهارداشت: این مساله در مواردی می تواند سلامت فرد را به خطر اندازد.
حدادی در پایان خاطرنشان كرد: افزودنی های غیرمجاز نه تنها كیفیت نان را بالا نمی برد، بلكه تاثیر منفی بر روی ارزش تغذیه نان دارد و سلامت افراد جامعه را به خطر می اندازد از این رو باید جلوی استفاده از افزودنی های غیر مجاز توسط مراجع زیرربط گرفته است.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی