مصرف كنندگان به طور روز افزون برای مسایلی همچون كیفیت, بهداشت و ایمنی مواد غذایی كه می خورند یا می آشامند, اهمیت بیشتری قایل می شوند.
مصرف كنندگان به طور روز افزون برای مسایلی همچون كیفیت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی كه می خورند یا می آشامند، اهمیت بیشتری قایل می شوند.
تضمین كیفیت و سلامت به عنوان مساله ای كلیدی برای رقابت در صحنه صنایع غذایی و بقای شركتهایی همچون تولید كنندگان مواد غذایی و شركتهای تجاری حایز اهمیت می باشد. بنابراین مدیریت ریسك برای تمامی كسانی كه در زنجیره تولید مواد غذایی دخیل هستند، از كشاورزان، صیادان و باغداران گرفته تا تهیه كنندگان مواد غذایی، فروشندگان، توزیع كنندگان و شركتهای حمل و نقل و ذخیره مواد غذایی به عنوان نیازی اساسی به حساب می آیند.
استاندارد و استانداردسازی در كشور ما مقوله ای است كه عمر چندانی از آن نمی گذرد و به تازگی لزوم استفاده از آن بر اقشار مختلف جامعه روشن شده است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" كاری از گروه تغذیه 20 آبان ماه در ساعت 13:30 به موضوع اهمیت توجه به استاندارد در صنعت غذا می پردازد.