تخم مرغ یكی از كاملترین، ارزانترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است كه بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه می تواند داشته باشد.
تخم مرغ نه تنها یك وعده غذایی خوشمزه و كامل است، بلكه یك عنصر لاینفك برای تولید بسیاری از غذاها است. سالهاست كه تخم مرغ به عنوان یك منبع غذایی طبیعی و كامل مطرح میباشد.
علیرغم تمامی این شگفتیها اما متاسفانه جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بدلیل اینكه حاوی مقادیری از كلسترول میباشد، كاهش یافته است. بیشترین تحقیقات علمی اخیر نه فقط تخم مرغ را به گذشته درخشان آنها بر میگرداند، بلكه جایگاه آنها را به عنوان یك غذای كاربردی بالا برده و دلایلی را برای مصرف همیشگی تخم مرغ ارائه میكند.