غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

فساد انواع گوشت دام و طیور در "غذا سلامت زندگی"

گوشت تازه گوشتی است كه تحت تغییرات فیزیكی و شیمیایی بعد از ذبح قرار گرفته است ولی فرآیندهای بعدی مانند منجمدكردن، عمل آوری و دودی كردن بر روی آن صورت نگرفته است.

1397/07/14
|
11:46

گوشت از جمله مواد غذایی است كه سریع فاسد می شود، به همین دلیل هم باید به سرعت باید آن را در یخچال گذاشت.
در مرحله پاك كردن و برش دادن گوشت به قطعات كوچك تر، ابتدا باید دست ها، چاقو و تخته برش گوشت را با آب گرم و ماده شوینده با دقت بشوییم و سپس در مدت زمان كوتاهی گوشت را برش بدهیم. میكروارگانیسم ها در دمای 5 تا 60 درجه سانتی گراد (منطقه  خطر) سریعا رشد می كنند، به همین دلیل گوشت نباید در مرحله قبل از انجماد بیش از 2 ساعت در دمای اتاق قرار بگیرد.
در دمای منهای 18 درجه سانتی گراد در فریزرهای خانگی می توان گوشت را به مدت 6 ماه نگهداری كرد؛ اما هر چه این زمان كوتاه تر باشد، كیفیت گوشت بهتر خواهد بود.
در تمام مراحل قطعه بندی، بسته بندی، پخت و سرو غذا دست های تان را تمیز بشویید. استفاده از دستكش لا تكس، در صورتی كه به آن حساسیت ندارید، انتخاب مناسبی است، چرا كه از انتقال بیماری های احتمالی دام، مانند ویروس های عامل تب خونریزی دهنده جلوگیری می كند. با این حال هیچ چیز جای شستشوی مكرر و مكرر دست ها را نمی گیرد.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " غذا سلامت زندگی" كاری از گروه تغذیه چهاردهم مهر ماه در ساعت 13:30 به موضوع فساد انواع گوشت دام و طیور می پردازد.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی