غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

دانستنی هایی از خواص ذرت در "غذا سلامت زندگی"

پیشگیری و كمك به درمان كاهش حافظه، تقویت استخوانها و كاهش دردهای روماتیسمی از خواص ذرت است.

1397/07/08
|
11:33

ذرت كه در فارسی به آن بلال نیز گفته میشود، منبع خوبی برای تامین ویتامینهای مهم و ضروری بدن نظیر ویتامین ب1، ویتامین ب5، ویتامین ث، ویتامین آ و عناصر معدنی ضروری فسفر، منگنز و منیزیم است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در گیاه ذرت یك نوع كارتنوئید نارنجی مایل به قرمز به نام بتا كریپتوگراتین، پل فنولها، استرول و ... است.
ذرت بعد از گندم و برنج مهمترین ماده غذایی بشر است و دانه های آن و روغن تهیه شده از این دانه ها منبع تامین كننده نیازهای غذایی مردم در سراسر جهان است. علاوه بر آن مو یا تارهای میوه (cornsilk) و گرده آن نیز خوردنی بوده و بیشتر مصرف طبی دارد.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" كاری از گروه تغذیه هشتم مهر ماه باحضوردكترمسعودهماپور(دكترای صنایع غذایی) به موضوع خواص ذرت می پردازد.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی