پیشگیری و كمك به درمان كاهش حافظه، تقویت استخوانها و كاهش دردهای روماتیسمی از خواص ذرت است.
ذرت كه در فارسی به آن بلال نیز گفته میشود، منبع خوبی برای تامین ویتامینهای مهم و ضروری بدن نظیر ویتامین ب1، ویتامین ب5، ویتامین ث، ویتامین آ و عناصر معدنی ضروری فسفر، منگنز و منیزیم است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در گیاه ذرت یك نوع كارتنوئید نارنجی مایل به قرمز به نام بتا كریپتوگراتین، پل فنولها، استرول و ... است.
ذرت بعد از گندم و برنج مهمترین ماده غذایی بشر است و دانه های آن و روغن تهیه شده از این دانه ها منبع تامین كننده نیازهای غذایی مردم در سراسر جهان است. علاوه بر آن مو یا تارهای میوه (cornsilk) و گرده آن نیز خوردنی بوده و بیشتر مصرف طبی دارد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" كاری از گروه تغذیه هشتم مهر ماه باحضوردكترمسعودهماپور(دكترای صنایع غذایی) به موضوع خواص ذرت می پردازد.