غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

توجهات تغذیه ای در بیماران پاركینسون

پاركینسون بیماری است كه سیستم حركتی بدن را مختل می‌كند. این بیماری زمانی اتفاق می‌افتد كه برخی سلول‌های خاص در مغز دچار مشكل می‌شوند.

1397/06/20
|
12:51

پاركینسون بیماری‌ای پیش‌رونده است و به مرور زمان بدتر می‌شود، اما معمولا روند این وخامت كُند است و بیش از چندین سال طول می‌كشد. بنابراین روند درمانی مناسب می‌تواند به داشتن زندگی عادی در فرد بیمار كمك كند.

تا به حال هیچ‌كس به علل معیوب شدن سلول‌هایی كه باعث بروز این بیماری می‌شوند پی نبرده است، اما محققان همچنان در حال انجام مطالعات گسترده برای یافتن پاسخ این سؤال و اثبات علل احتمالی بیماری پاركینسون از جمله بالا رفتن سن و سموم موجود در محیط زیست هستند.
بیماری پاركینسون معمولا با بروز مشكل در عضلات بدن شروع می‌شود و تا مشكلات در بلع و یبوست پیش می‌رود. در مراحل بعدی این بیماری، فرد مبتلا ممكن است دچار لكنت یا ناتوانی در بیان كلمات شود. برخی از افراد مبتلا هم ممكن است به دمانس (زوال عقل) دچار شوند. عموما اولین علائم این بیماری بین سنین 50 تا 60 سال و گاهی اوقات زودتر بروز می‌كند.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" كاری از گروه تغذیه بیست و سوم شهریور ماه با حضور دكتر اریو موحد(دكترای تغذیه) به موضوع توجهات تغذیه ای در بیماران پاركینسون میپردازد.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی