غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

اهمیت تغذیه در بیماری اوتیسم

اوتیسم یك نوع اختلال است و كودكان مبتلا به اوتیسم مشكلاتی مثل مهارت های اجتماعی ،رفتاری و غیركلامی دارند .علت واقعی اوتیسم ناشناخته است اما محققان بر این باورند اوتیسم به دلیل ناهنجاری در ساختار و عملكرد مغز ایجاد می شود.

1397/06/12
|
11:50

اوتیسم، یك اختلال در رشد است كه در سه سال اول زندگی ظاهر می گردد. این بیماری با تاثیر بر روی مغز كودك، رفتارهای اجتماعی و مهارت ارتباط برقرار كردن را مختل می كند.
میوه‌ها و سبزی‌ها منبع خوب ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اكسیدان‌ها هستند و آنزیمی كه مسئول سم‌زدایی در بدن است و كودكان اوتیستیك فاقد آن هستند را دارا می باشند. این مواد غذایی بهتر است به صورت خام و تازه مصرف شوند.
آب به شكل معدنی و تصفیه شده برای جلوگیری از یبوست به مقدار زیاد توصیه می‌شود. همچنین آب همراه با لیمو و عسل بهترین نوشیدنی برای كودكتان است.
سطوح خونی اسیدهای چرب امگا-3 در بچه‌های اوتیستیك پایین‌تر از دیگر كودكان است، اسیدهای چرب امگا-3 در ماهی و روغن آن یافت می‌شوند و ریسك بیماری‌های عصبی- روانی را در بزرگسالان كاهش می‌دهند.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی" كاری از گروه تغذیه چهاردهم شهریور ماه به موضوع توجهات تغذیه ای در بیماران اوتیسم می پردازد.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی