یك دكترای تغذیه و رژیم درمانی گفت: با رعایت رژیم های غذایی سالم و تبدیل آن به رفتار تغذیه ای، می توان سلامت قلب را تضمین كرد.
خدیجه میرزایی، دكترای تغذیه و رژیم درمانی، در گفتگو با برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: در تمام كشورها، دسته ای از رژیم ها مورد توجه هستند؛ چرا كه واحدهای غذایی مورد نیاز طی روز در این رژیم ها تعریف شده و طبق مطالعات انجام شده، افرادی كه این رژیم ها را به عنوان عادات تغذیه ای شان برگزیده اند، تندرستی بالاتری دارند.
وی در ادامه بیان كرد: ممكن است این رژیم ها برای هدف خاصی طراحی شده باشد؛ به عنوان مثال رژیم هایی كه برای بیماران قلبی، دیابتی و یا افزایش قدرت حافظه تعریف شده است كه بر این اساس، واحدهای غذایی مورد نیاز در آن مشخص شده است.
میرزایی تاكید كرد: این رژیم ها مقیاسی برای سنجش سلامتی افراد است كه تا چه اندازه به شاخصه های سلامت نزدیك هستند.
عضو هیات علمی دانشكده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشكی تهران یادآور شد: می توان از این رژیم ها به رژیم مدیترانه ای اشاره داشت كه برای بیماران قلبی مناسب است.
وی ادامه داد: مطالعات انجام شده حاكی از آن است ساكنین نواحی مدیترانه از سلامت قلب باللتری برخوردارند.
این دكترای تغذیه و رژیم درمانی در پایان اظهارداشت:مصرف غذای دریایی، زیتون و سبزیجات در رژیم مدیترانه ای یك اولویت است و این مهم، تضمینی برای سلامت قلب و عروق است.