غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

«چاقی» و «اضافه وزن» مهم ترین عامل خطر

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: آنچه برای متخصصین تغذیه مهم ترین عامل خطر به شمار می آید، چاقی و اضافه وزن است.

1395/09/02
|
10:14

دكتر آرش رشیدی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در گفتگو با برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: به طور تقریبی در تمام جوامع با شیوع اضافه وزن، تعداد مبتلایان به دیابت نیز افزایش می یابد.
وی ادامه داد: طی دو دهه گذشته، حوزه جدیدی در علم تغذیه و پزشكی شناخته و بررسی های علمی مورد تاییدی نیز انجام شده است. بسیاری از اتفاقاتی كه در میانسالی و سالمندی به لحاظ سلامت رخ می دهد، ریشه در دوران جنین و سال های ابتدایی زندگی دارد؛ بدین معنا كه سوءتغذیه در این دوران موجب می شود فرد استعداد بیشتری برای ابتلا به بیماری ها در میانسالی داشته باشد.
رشیدی در ادامه بیان كرد: بنابراین انتظار داریم عدم توجه به تغذیه سالم در دوران بارداری، منجر به بیماری هایی مانند دیابت، فشار خون بالا و دیابت فرزندان شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اذعان داشت: اگر به تغذیه كودك با شیر مادر در دو سال اول زندگی توجه شود، قطعا فرزندان سالم تری خواهیم داشت كه یونیسف این دوران را «هزار روز اول عمر» نامگذاری كرده است كه كلیدی ترین روزهای سلامت زندگی فرزندانمان است.
وی بیان كرد: افراد باید در تمام سنین برای حفظ عضلات خود تلاش كنند، چرا كه حفظ عضله بعد از 50 سالگی مشكل می شود.
رشیدی در پایان با تاكید بر اهمیت تغذیه سالم اظهار داشت: انجام فعالیت های هوازی مانند پیاده روی و اساسا زندگی پرتحرك در پیشگیری از ابتلا به دیابت موثر است.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی