غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

افطار چی درست كنیم؟

روزه گرفتن برای اكثر روزه داران كار سختی است و باید برای آن خود را آماده كنید؛ با داشتن یك رژیم غذایی مناسب و مقوی را می توانید به طور كامل روزه بگیرید.

1397/02/29
|
11:15

بنا به توصیه متخصصان علوم تغذیه در ماه مبارك رمضان می بایست از مصرف بیش از حد غذاهای چرب و شیرین خودداری كرد. روزه‌داران هنگام افطار باید از مواد غذایی شیرین مانند زولبیا، بامیه و حلوا به مقدار زیاد پرهیز كنند، زیرا باعث افزایش وزن می‌شود.
انجام پیاده‌روی و ورزش در این ماه، توصیه می‌شود. بهتر است روزه‌داران روزه‌شان را با آب ولرم باز كرده و پس از آن از نان، پنیر، گردو و غذاهای گرمی مانند آش استفاده كنند و حتما بین افطار تا شام یك تا دو ساعت فاصله بگذارند و حتما در این زمان آب فراوان بنوشند.
كودكان و نوجوانانی كه برای نخستین بار روزه می‌گیرند باید در وعده ی سحری، غذای كافی بخورند و همچنین آبمیوه‌ و سبریجاتی مانند هویج و گوجه‌فرنگی را فراوان مصرف كنند، زیرا مقدار زیادی ویتامین را به صورت فشرده به بدن آن‌ها می‌رساند.
فعالیت زیاد نوجوانان روزه‌دار در ماه رمضان منجر به مصرف انرژی بیشتر و افزایش تعریق در طی ساعات روز می‌شود و این مسئله می‌تواند زمینه‌ساز بروز سوء‌تغذیة خفیف یا شدید باشد.
بهترین ورزش‌ها در طول این ماه، شنا و پیاده‌روی پس از صرف افطار است، چرا كه این ورزش‌ها از گرفتگی عضلات و بروز یبوست پیشگیری می‌كنند.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "غذا سلامت زندگی"كاری از گروه تغذیه در روز 30 اردیبهشت ماه راس ساعت 8:30 به بررسی موضوع تغذیه مناسب در زمان افطار می پردازد.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی