غذا سلامت زندگی شنبه تا سه شنبه از ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

غذا سلامت زندگي

نان های بیماران سلیاكی را بشناسیم

برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، سه شنبه ـ 28 آذر ماه، به موضوع «صنایع غذایی: نان های بیماران سلیاكی » خواهد پرداخت.

1396/09/27
|
15:42

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، با حضور نجمه مظهری، دكترای صنایع غذایی به این سوال كه نان های بیماران سلیاكی پیست؟، پاسخ می دهد.
این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
گفتنی است، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

دسترسی سریع
غذا سلامت زندگی