مجله دامپزشكی یكشنبه ها از ساعت 15:05 تا 16:00 به مدت 55 دقیقه

بررسی ناهنجاری پا در كودكان

كودكان از بدو تولد تا دوران بلوغ، ممكن است با تعدادی از مشكلات در ناحیه پای خود مواجه شوند. خوشبختانه باید گفت كه بسیاری از مشكلات پا در كودكان، قابل درمان هستند.

1397/05/15
|
10:22

بسیاری از ما دچار عارضه‌های جسمانی هستیم كه برخی از آن‌ها مادرزادی هستند و برخی در اثر حركت‌ها و عادت‌های اشتباه در فعالیت‌های روزانه ایجاد شده‌اند. باید از همان كودكی، به اسكلت ساختاری بدن توجه كنیم تا دچار ‌چنین مشكلاتی نشویم. نمونه‌های بارز این عارضه‌ها، پاهای پرانتزی و ضربدری، پشت گِرد، گودی بیش از حد كمر، شانه‌های كج، اِسی شكل شدن ستون فقرات و شست كج است.

بهتر است در صورت بروز این عارضه‌ها به پزشك مراجعه كنید. این عارضه‌ها را می‌توان در صورت محسوس نبودن، با انجام حركت‌های اصلاحی، بهبود بخشید یا حتی از بین برد. كمبود یا دریافت نكردن برخی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن نیز می‌تواند موجب ناهنجاری‌های بدنی، به خصوص در ساختار استخوان‌ها شود.

ویتامین‌های K، E، D، A، ویتامین‌های محلول در چربی هستند. حتما درباره استفاده از آن‌ها با پزشك مشورت كنید، اما ویتامین‌های گروه C، محلول در آب هستند و بخش اضافه آن‌ها از بدن خارج می‌شود.

ویتامین‌های K، E، D و مواد معدنی كلسیم و روی را می‌توانید از كلم، كاهو، ماهی یا روغن ماهی، ‌نور آفتاب، فندق و خشكبار به دست آورید.
هرچه سن پایین‌تر باشد، بهبود یافتن عارضه سریع‌تر انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " مجله پزشكی" كاری از گروه بهداشت و تندرستی به تهیه كنندگی شهرام زین العابدین با حضور دكتر غزنوی(متخصص ارتوپدی) پانزدهم مرداد ماه در ساعت 15:00 به موضوع ناهنجاری پا در كودكان می پردازد .

دسترسی سریع
مجله پزشكی