زنان در جامعه به عنوان مادر نقش حساس و مهمی را در تولید نسل های بعدی جامعه و پرورش آنها دارند كه به صورت مستقیم با سلامت اجتماعی در ارتباط است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت خانم دكتر جعفری ،روانپزشك در گفتگو با برنامه مجله پزشكی در مورد موضوع تاثیر مصرف الكل در زنان گفت: یكی از علل شیوع مصرف الكل در بین زنان جامعه تبلیغات شبكه های ماهواره ای است.شبكه های بیگانه با سعی در بی اهمیت نشان دادن مصرف الكل ،به نحوی قبح این مساله را از بین می برند.اختلال در خواب یكی از عوارضی است كه گریبانگیر زنان مصرف كننده الكل خواهد شد.در مرحله اول وقتی كه فرد وارد تخت می شود تا بخوابد تا زمانی كه می خوابد را به عنوان دوره نهفته خواب تعریف می كنیم و افراد در دوره خواب به مراحل مختلفی از خواب سطحی و عمیق را تجربه می كنند چیزی حدود 25 درصد از خواب شبانه را خواب سطحی تشكیل می دهد و 75 درصد را خواب عمیق تشكیل می دهد و این معماری به سمت روز و ساعات روز و روشنایی كه می رود تغییر خواهد كرد و این نسبت خواب سطحی و عمیق تغییر خواهد یافت. به نحوی كه خواب سطحی حجم بیشتری از خواب را اشغال خواهد كرد.
الكل می تواند این معماری خواب را برهم بزند و خواب را سبك تر كند. فرد ممكن است كه بیدار شدن های مكرری را تجربه كند و زودتر بیدار شود و یا در طول شب كابوس ببیند و حتی برخی از اختلالات فیزیكی مانند اختلالات تنفسی را می تواند تشدید كند كه تمام اینها مترادف خواهد بود با خواب آلودگی روزانه، خستگی و اختلال تمركز و احساس كسالتی كه در طول روز خواهد داشت و طبیعتا افت كیفیت زندگی و سلامت روان را به دنبال خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: یكی دیگر از عوارض مصرف الكل در زنان بروز افسردگی است.نزدیك به یك سوم از افراد مبتلا به اختلال افسردگی مشكلاتی در ارتباط با مصرف الكل نیز دارند. در اغلب موارد، در ابتدا افسردگی بروز نموده و در ادامه مشكلات ناشی از مصرف الكل به دنبال آن در زنان می آید.