رژیمغذایی گیاهی خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند سرطان را كاهش میدهد.
تعداد زیادی از مردم بیشتر تمایل به انتخاب رژیمغذایی بدون گوشت دارند. گوشت فواید و مضرات بسیار زیادی دارد. فواید آن موجب میشود تا مردم از انتخاب خود صرف نظر كنند و انتخاب خود را نیز تغییر دهند، اما مضرات زیادی نیاز به همراه دارد.
مجموعه وسیعی از تحقیقات نشان داده است كه رژیمغذایی گیاهی برای سلامتی بسیار مفید است. همچنین خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله دیابت نوع 2 و بیماریهای قلبی را نیز كاهش میدهد. رژیمغذایی گیاهی امكان خطر ابتلا به سرطان را بسیار كم میكند. دانشمندان بر اساس تحقیقات خود دریافتند خوردن گوشت كمتر موجب سلامتی بیشتر و كاهش ابتلا به سرطان میشود.
محققان به مدت 11 سال سلامت شركتكنندگان را با در نظر گرفتن سوابق پزشكی آنها بررسی كردند و تغییرات بهوجود آمده را با توجه به نوع رژیمغذایی دریافتند. سایر عوامل مانند سن، جنسیت و سیگار گسیدن كه خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد در این مطالعه در نظر گرفته شده است.
خطر ابتلا به هر نوع سرطان در افرادی كه كم گوشت میخورند، 2 درصد و در افراد گیاهخوار 14 درصد كمتر است. دانشمندان دریافتند افرادی كه كم گوشت میخورند در مقایسه با گوشتخواران 9 درصد كمتر در معرض خطر سرطان روده بزرگ قرار میگیرند. تحقیقات قبلی همچنین نشان میدهد مصرف زیاد گوشت با سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.