برخی فواید و عوارض مصرف سركه سیب

از تخمیر سیب خرد شده، سركه سیب بدست می آید كه در این فرآیند قند سیب با كمك باكتری ها به اسید استیك تبدیل می‌شود و بسیاری از خواص و ویژگی‌های سركه سیب نیز از این تركیب كلیدی حاصل می‌شود.

1400/11/03
|
10:30

به گزارش ایسنا، در حالی كه در مورد تاثیر مستقیم سركه سیب بر سلامت كلی بدن منابع كافی وجود ندارد اما بسیاری از آزمایشات بالینی به طور غیرمستقیم به خواص آن اشاره كرده اند.
در این مطلب به چند مورد از خواص شناخته شده سركه سیب برای سلامتی اشاره كرده و نتایج تحقیقات و شواهد موجود تایید كننده آن است،‌ از جمله:

- سركه یك تركیب ضد میكروبی است

- به درمان اختلالات گوارشی كمك می كند

- متابولیسم را تقویت می كند

- اشتها را كنترل می كند

- به حفظ و سلامت غذا كمك می كند

- به پاكسازی بدن كمك می كند

عوارض جانبی احتمالی سركه سیب

اما در عین حال مصرف سركه سیب با چند عارضه جانبی احتمالی نیز ممكن است همراه باشد و به همین دلیل باید در مقدار و نحوه مصرف آن دقت كرد، از جمله:

- هضم را به تاخیر می اندازد. نتایج برخی از مطالعات حاكی از آن است كه سركه سیب سرعت تخلیه معده را به طور قابل توجهی به تاخیر می اندازد.

- مصرف سركه سیب می تواند باعث آسیب به مینای دندان شود، به ویژه زمانی كه به طور مستقیم یا به میزان زیاد مصرف شود.

- ممكن است باعث سوزش گلو شود. همیشه قبل از نوشیدن سركه سیب آن را رقیق كرده و برای مصرف به صورت مایع از نی استفاده كنید.

- سركه سیب می تواند سطح پتاسیم را كاهش دهد. اگر از داروهای فشارخون استفاده می كنید یا سابقه ناهنجاری های خونی دارید، قبل از افزودن این تركیب به رژیم غذایی با پزشك خود مشورت كنید.

دسترسی سریع