یك متخصص تغذیه در روسیه گفت: مواد موجود در كاكائو باعث جوانسازی و محافظت از پوست انسان میشود.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیك، لیودمیلا میكیتیوك، متخصص تغذیه در روسیه در مورد خواص مفید كاكائو و كاستیهای این نوشیدنی گزارشی را تهیه كرده است.
این متخصص تاكید كرد كه در این مقاله در خصوص پودر طبیعی كاكائو صحبت میكنیم، زیرا نوشیدنی فوری كاكائو كه از مغازه تهیه میكنید، حاوی مواد شیمیایی و رنگ است و مزایای موجود در آن بیش از 20 درصد یك كاكائوی خالص نیست.
تركیب پودر كاكائو خالص سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است كه عملكرد ماهیچهها را عادی میكند و به افراد مبتلا به كم خونی كمك میكند، تراكم استخوان را در بدن تامین میكند، برای كودكان در دوران رشد فعال و زنان باردار ضروری است، كلسترول بد را از بین میبرد و كبد را پاكسازی میكند.
این پودر، هورمونهای جنسی، تقسیم سلولها و رشد بافت را تضمین میكنند، كاكائو حاوی آنتیاكسیدانهایی هستند كه از بروز سرطان جلوگیری میكنند و باعث بهبود سریع زخمها میشوند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: فنلها و پروسیانیدینها در كاكائو با اتصال مولكولهای كلاژن و ایجاد استحكام پوست را جوان میكنند.
لودمیلا میكیتیوك در ادامه میافزاید كه اگر شیر و شكر را به كاكائوی خالص اضافه كنید یك نوشیدنی نسبتاً پر كالری است؛ بنابراین بهتر است صبحها شیر كاكائو بنوشید. در صبح، ریتمهای بیولوژیكی فعالتر است و تجزیه و تبدیل پروتئین ها، چربیها و كربوهیدراتها به انرژی سریعتر اتفاق میافتد. از خوردن شیر كاكائوی شیرین شده به دلیل كالری بالا در شب جلوگیری كنید.