زنجبیل در كاهش خطر فشارخون بالا موثر است

فشار خون بالا به عنوان «قاتل خاموش» شناخته می شود زیرا اغلب بدون علامت است. با این حال فشار خون بالا فرد را در معرض افزایش خطر بیماری قلبی، ایست قلبی و سكته قرار می دهد.

1400/08/12
|
10:12

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از دیلی اكسپرس، به گفته محققان، تغییر در رژیم غذایی و سبك زندگی می تواند به كاهش خطر فشارخون بالا كمك كند.

افراد سیگاری، دارای اضافه وزن یا سابقه خانوادگی بیماری قلبی، در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند كه باید سالی یك بار آن را بررسی كنند.

انجمن قلب آمریكا توصیه می كند كه افراد بالای 40 سال باید هر پنج سال یك بار فشارخون خود را چك كنند.

ایجاد تغییرات مثبت در رژیم غذایی و سبك زندگی می تواند خطر ابتلا به فشارخون بالا را قبل از رسیدن فشار خون به منطقه خطرناك كاهش دهد.

زنجبیل یكی از مواد خوراكی است كه در كاهش فشار خون موثر است. می توانید زنجبیل را به غذا اضافه كنید یا زنجبیل تازه را در آب داغ دم كرده و چای زنجبیل درست نمایید.

توصیه می شود بیش از چهار گرم زنجبیل در روز مصرف نكنید.

مطالعه 5000 شركت كننده نشان داد كه خوردن روزانه زنجبیل فشار خون را كاهش می دهد و می تواند نقش حفاظتی در مقابل سایر بیماری های قلبی نیز داشته باشد.

دلیل اینكه زنجبیل یك درمان طبیعی موثر است این است كه كانال های كلسیم را مسدود كرده و ACE (آنزیم تبدیل كننده آنژیوتانسین) را مهار می كند.

مسدود كننده های كانال كلسیم، میزان كلسیم جذب شده توسط قلب و دیواره رگ های خونی را كاهش می دهند.

با تنظیم مقدار كلسیم در اطراف قلب، رگ‌های خونی می‌توانند خون اكسیژن‌دار بیشتری را به قلب برسانند.

مهار ACE منجر به گشاد شدن رگ های خونی می شود كه به جریان خون در بدن كمك می كند، میزان پمپاژ قلب را افزایش می دهد و در نتیجه فشار خون كاهش می یابد.

اگرچه زنجبیل به‌خاطر فواید مختلف سلامتی‌اش مشهور است، اما محققان تاكید می كنند كه باید به عنوان مكمل در كنار داروی اصلی استفاده شود.

علاوه بر خوردن زنجبیل بیشتر، یك رژیم غذایی سالم و ورزش منظم به كاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا كمك می كند.

زنجبیل از دیرباز به عنوان یك درمان طبیعی برای بسیاری از مشكلات سلامت استفاده می شود. ماده فعال موجود در زنجبیل یك تركیب زیست فعال به نام جینجرول است.

جینجرول نه تنها بو و طعم قوی زنجبیل را ایجاد می كند، بلكه منبع فواید سلامتی زنجبیل است. تحقیقات نشان داده است كه جینجرول دارای اثرات ضدالتهابی و آنتی اكسیدانی است.

برخی افراد هنگام سرماخوردگی برای تسكین گلوی خود چای زنجبیل می نوشند. زنجبیل همچنین برای درمان حالت تهوع و كسالت صبحگاهی، كمك به آرتروز و كاهش سطح كلسترول استفاده می شود.

دسترسی سریع