یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص فواید روشهای پخت سبزیجات توضیحاتی ارائه كرد.
دكتر آناهیتا منصوری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به روشهای متداول پخت سبزیجات، اظهار كرد: اگر برخی افراد فكر میكنند كه "سرخ كردن" سبزیجات بدترین روش پخت آنها است، باید نكته تازهای بیاموزند.
وی افزود: سبزیجات دارای ویتامینهای محلول در آب شامل ویتامینهای گروه B و C و ویتامینهای محلول در چربی شامل ویتامینهای A، D، E، K هستند.
منصوری بیان كرد: ویتامینهای محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب میشوند بنابراین در صورت نیاز به بخارپز كردن سبزیجات، بهتر است نكاتی رعایت شوند. در این مورد، دما و مدت پخت سبزیجات باید كم باشد و از آب كم برای پخت استفاده شود.
وی افزود: از طرف دیگر، میزان جذب ویتامینهای محلول در چربی موجود در سبزیجات در صورت پختن و به خصوص وقتی با روغن سرخ میشوند، در بدن بیشتر میشود بنابراین پخت سبزیجات حتی سرخ كردن آنها سودمندی خاص خود را دارد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه كرد: با توجه به اینكه روشهای مختلف پخت سبزیجات فواید خاص خود را دارد بهتر است میزان مصرف این گروه غذایی افزایش یابد و از روشهای مختلف برای پخت سبزیجات استفاده كرد.