مطالعات نشان می دهد كاكائو سرشار از فلاوانول ها است و مصرف آن می تواند خطر بیماری قلبی را كاهش دهد.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از دیلی اكسپرس، بیماریهای قلبی یكی از شایعترین علل مرگ و میر در سراسر جهان است. نتایج یك مطالعه جدید نشان میدهد كه چگونه یك درمان شیرین و شگفت انگیز میتواند به كاهش خطر این بیماری كمك كند.
كاكائو حاوی آنتی اكسیدان های قوی است كه از سلولها در برابر آسیب محافظت میكند و میتواند خطر بیماریهای قلبی را كاهش دهد.
در این مطالعه، محققان بیمارستان بریگهام و زنان و مركز تحقیقات سرطان فروید هاچینسون بوستون، دادههای 21,444 زن و مرد را بررسی كردند و به مطالعه نحوه تأثیر عصاره كاكائو بر سلامت قلب پرداختند.
دكتر «یانبین دانگ»، سرپرست تیم تحقیق گفت: «محصولات كاكائو با افزایش تقاضا و افزایش علاقه به پتانسیل ضدپیری تبدیل به یك خوراكی پرمصرف شده است.»
فلاوانول ها، آنتی اكسیدان هایی هستند كه به خاطر واكنش ضدالتهابی قوی شأن شناخته میشوند و دانههای كاكائو منبع خوبی از این آنتی اكسیدانها هستند.
تحقیقات نشان میدهد كه مصرف بیشتر فلاونوئیدهای رژیمی با خطر كمتر بیماری قلبی عروقی مرتبط است.
شكلات تلخ دارای فلاونوئیدهای زیادی است، به ویژه یك زیرگروه به نام فلاوانول كه با كاهش خطر بیماریهای قلبی مرتبط است.
برخی مطالعات نشان میدهند كه مصرف شكلات یا كاكائو با كاهش مقاومت به انسولین و فشار خون بالا در بزرگسالان ارتباط دارد.
فرضیه این مطالعه این است كه مكمل كاكائو موجب كاهش پیری و التهاب اپی ژنتیكی میشود و در نتیجه خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را كاهش میدهد.
شكلات تلخ به طور خاص به دلیل مزایای سلامتی خود به عنوان منبع طبیعی و خوب آنتی اكسیدانها و همچنین آهن، مس و سایر عناصر مفید برای قلب و سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته دكتر دانگ: «خوردن شكلات در حد اعتدال، باعث كاهش كلسترول، فشار خون، زوال شناختی و افزایش واكنش ایمنی به مهاجمان مانند ویروس كرونا میشود.»
به گفته محققان، برای افراد چاق مبتلا به بیماری كبد چرب، مصرف پودر كاكائو مفید است.