فواید "ریحان" در تقویت سیستم ایمنی بدن و كاهش درد

ریحان یك گیاه معطر رایج است كه خواص مختلفی برای سلامتی دارد كه آن را به دلیل خواص تقویت كننده سیستم ایمنی اش مشهور می كند.

1400/05/19
|
11:29

به گزارش خبرنگار مهربه نقل از زی نیوز، گیاه ریحان حاوی ویتامین هایA ،C ،E ، K و اُمگا 3 است. همچنین حاوی مواد معدنی مانند مس، كلسیم، منگنز، فسفر، روی و پتاسیم است.

این گیاه دارای مزایای اثبات شده مختلفی از جمله ضد التهاب، آنتی اكسیدان، تقویت كننده سیستم ایمنی، كاهش دهنده درد و محافظ رگ‌های خونی است.

اثبات شده است كه دانه‌های ریحان یا اسانس ریحان می‌توانند از طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها جلوگیری كنند و همین مسئله آن را به یكی از ضروری‌ترین گیاهان دارویی شناخته شده امروزه تبدیل كرده است.

این گیاه همچنین دارای خواص خنك كننده است بنابراین برای تابستان‌ها بسیار مفید است. بدن را سم زدایی كرده و دمای بدن را حفظ می‌كند.

به علاوه ریحان حاوی اسانس‌های فرار غنی از آنتی اكسیدان است كه آبگریز محسوب می‌شوند، به این معنی كه در آب حل نمی‌شوند و به قدری سبك و كوچك هستند كه از طریق هوا و منافذ پوست عبور می‌كنند.

تخم ریحان از سلامت روده‌ها حمایت می‌كند، قند خون را كاهش می‌دهد، به كاهش وزن كمك كرده و همچنین كلسترول را كاهش می‌دهد.

بیش از 60 نوع ریحان وجود دارد كه ریحان شیرین یكی از رایج‌ترین آنهاست. این گیاه دارای برگ‌های گرد بوده كه اغلب نوك تیز است. این گیاه سبز روشن است، اگرچه در برخی از گونه‌ها رنگ بنفش یا قرمز در برگ‌ها دیده می‌شود.

دسترسی سریع