نتایج مطالعات تایید می كند؛كووید 19 تاثیر طولانی مدت بر ضربان قلب دارد.

نتایج یك تحقیق جدید تأیید كرده است كه كووید 19 اثرات طولانی مدت بر ضربان قلب افراد آلوده ایجاد می كند و همچنین باعث بروز سایر مشكلات قلبی و تأثیرات رفتاری و فیزیولوژیكی می شود.

1400/04/23
|
09:23

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیكال نیوز، افرادی كه مبتلا به كووید 19 می‌شوند بیشتر در معرض خطر ابتلاء به ضربان قلب نامنظم و سایر بیماری‌ها هستند كه تا ماه‌ها پس از از بین رفتن علائم وجود دارد.

این مطالعه نشان داد كه به طور متوسط 79 روز پس از ابتلاء به عفونت كووید 19 طول می‌كشد تا ضربان قلب انسان به حالت استراحت عادی برگردد.

یافته‌های این مطالعه نشان داد كه از هر شش نفری كه دچار كووید 19 شده اند، یك نفر پس از تجربه علائم اولیه خود با ضربان قلب نامنظم روبرو شده و سطح انرژی حداقل تا 4 ماه بعد كاهش می‌یابد.

در حال حاضر گزارشهای زیادی از بیماران به اصطلاح بهبودیافته از كووید 19 و همچنین افزایش نارسایی قلبی و مرگ ناشی از آن گزارش شده است. گزارش‌ها حاكی از آن است كه مرگ و میر ناشی از مشكلات قلبی در كشورهای مختلف افزایش یافته است.

به منظور درك تأثیرات طولانی مدت عفونت، اطلاعات روزانه در مورد ضربان قلب (ضربان قلب در حالت استراحت)، خواب (مدت زمان) و فعالیت كلی (شمارش گام) جمع آوری می‌شد. این تجزیه و تحلیل شامل زنان و مردان بین 18 تا 76 سال بود.

تیم تحقیق دریافت كه افراد آلوده به كووید 19 در مقایسه با افرادی كه علائم داشتند اما كووید 19 شان منفی بود، مدت زمان بیشتری برای بازگشت ضربان قلب در حالت استراحت، خواب و فعالیت طول كشید.

دانشمندان متوجه آسیب عضله قلب و بافت محافظ اطراف آن شدند. آنچه محققان نمی‌دانند این است كه این آسیب تا چه مدت ادامه دارد.

دسترسی سریع