آشنا كردن مردم با سلامت غذا های ایرانی در «سفره ایرانی»

برنامه سفره ایرانی در قالب بخش های متنوع روزهای شنبه و دوشنبه ساعت 19 و 10 دقیقه روانه آنتن رادیو سلامت می‌شود و درصد است تا مردم را با بهترین طعم های سلامت سفره ایرانی آشنا كند.

1400/04/07
|
11:38

فاطمه بی‌تقصیر، نویسنده و تهیه‌كننده برنامه سفره ایرانی در این باره می گوید: ما گاهی سنت‌های خوب گذشته را در زمینه‌های مختلف فراموش می‌كنیم. در حالی كه همین سنت‌های خوب منجر به دورهمی‌ها می‌شوند. یكی از اتفاقات خوب در سنت ما، سبك‌های تغذیه است. به همین دلیل ما برنامه سفره ایرانی را روزهای شنبه و دوشنبه ساعت 19 و 10 دقیقه از رادیو سلامت پخش می‌كنیم.

وی می افزاید: این برنامه در قالب بخش‌های متنوع از گروه تغذیه پخش می‌شود. رویا كاظمی گویندگی برنامه را به عهده دارد. فصل جدید این برنامه با شروع تابستان از پنجم تیر ماه آغاز شده است. برای هفتم تیر ماه بخش های متنوعی برای پخش در نظر گرفته ایم. هر یك از آیتم ها هم یكی از دوستان ساخته تا هم تنوع داشته باشد و هم اینكه بتوانیم مردم با سنت های خوب تغذیه آشنا كنیم. همچنین آیتم های روز شنبه و دوشنبه متفاوت از یكدیگر است.

آیتم‌های دوشنبه هفتم تیر ماه عبارت است از: طعم یك چاشنی: خواص جعفری (مژگان واعظیان)، بشقاب دسر: دسر ماقوت شهر مشهد (راضیه غلامپور)، گزارش: سبد خرید سالمندان (شیوا اسدی)، تابستانه: شاتوت (فرناز بیات)، سفره خبر: رژیم غذایی در مردان چاق و تاثیر مولتی ویتامین ها و امگا سه و خطر كوئید 19 در زنان (سارینا عمادی و بهار زهدی مطلب پور) و دغدغه های من در آشپزخانه (از بین بردن طعم یخ زدگی ماهی و سفیدی برنج در غذا (پریسا مرادیان)

دسترسی سریع