برگزیدگان سومین دوره جشنواره پیشگری از سوانح و حوادث معرفی شدند

مراسم اختتامیه سومین جشنواره پیشگیری از سوانح و حوادث 4 اردیبهشت به همت رادیو سلامت برگزار شد.

1400/02/07
|
06:50

مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره پیشگری از سوانح و حوادث دیروز 4 اردیبهشت در استودیو شماره 17 (استودیو تصویری معاونت صدا) واقع در ساختمان شهدای رادیو با حضور مسئولان با اجرای مسعود خواجه‌وند به صورت مجازی برگزار شد.

صدیقه اعتمادسعید مدیر رادیو سلامت در ابتدای این مراسم ضمن تبریك به مناسبت بزرگداشت 81 سالگی رادیو و هفته سلامت توضیح داد: رادیو سلامت همیشه به دنبال ارتقای سلامت جامعه است و در همین راستا در كنار پخش برنامه‌های متنوع، پویش‌های متفاوت با مضامین حوزه سلامت و جشنواره‌هایی با این محوریت برپا می‌كند، زیرا اولویت توسعه سلامت كشور است. همچنین به دنبال پیشگیری از سوانح و حوادث، سومین دوره این جشنواره را برگزار كردیم تا به واسطه عزم ملی بتوانیم باعث كاهش آمار تصادفات و سوانح شویم، زیرا آمارهای تصادفات جاده‌ای به ویژه در 30 كیلومتری شهرهای مقصد 60 درصد است و می‌توان با مدیریت سرعت و تمركز بیشتر این آمار را به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: قرار بود آیین پایانی این جشنواره پاییز پارسال برگزار شود، اما به دلیل كرونا این امكان برگزاری وجود نداشت. تا اینكه مراسم اختتامیه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به شكل مجازی برگزار شد.
مدیر رادیو سلامت ضمن قدردانی از داوران جشنواره تاكید كرد: آثار در بخش‌های مختلف ارسال شد و از میان 430 اثری كه به دبیرخانه جشنواره رادیو سلامت ارسال شد، برگزیدگان با حضور اساتید و داوران انتخاب شدند. داوران از متخصصان در حوزه رادیو بودند. جمع‌بندی آثار ارسال شده به جشنواره نشان می‌دهد، برنامه‌های ارسال شده، نسبت به دو دوره گذشته به لحاظ ساختار فنی و محتوایی كیفیت بالایی داشتند و این جای قدردانی از دوستان دارد كه با آمادگی بیشتر در این دوره از جشنواره حضور داشتند.

شاهید مظفری قایم مقام معاونت صدا در بخشی دیگر از این مراسم گفت: رسالت اصلی ما در رسانه، تاثیرگذاری در میان پیام‌گیران است و معاونت صدا به دنبال اثرگذاری بیشتر در حوزه‌های مختلف است تا منجر به تغییر رفتار شود. سومین جشنواره پیشگیری از سوانح و حوادث با محوریت كاهش تصادفات و سوانح در رادیو سلامت برگزار شده كه جای قدردانی از مدیر رادیو سلامت و دیگر همكارانشان در این شبكه رادیویی دارد كه درصد هستند در این حوزه منجر به تغییر رفتار شوند.

وی ادامه داد: 81 سال از عمر رادیو در ایران گذشته و نشان داده كه همیشه رسانه بسیار توانمندی است و همیشه دست پر وارد میدان می‌شود تا بتواند پاسخگوی نیاز مردم باشد. برگزاری پویش‌های مردمی و جشنواره می‌تواند اثرگذار در تغییر رفتارهای اجتماعی باشد و امید است با برگزاری چنین جشنواره هایی، آمار تصادفات و سوانح كاهش پیدا كند. البته برای این تغییر رفتار نیاز به عزم ملی هم است. مسلما با برنامه‌ریزی منسجم می‌توانیم گام‌های موثری برداریم و رفتار اشتباه در رانندگی را كنار گذاشته و عادت درست را جایگزین كنیم، زیرا آمار بالای تصادفات جاده‌ای بسیار ناراحت‌كننده و دردآور است.

سردار حسینی جانشین رییس پلیس راهور ناجا در بخشی از این مراسم با اشاره به نقش رادیو در میان مردم توضیح داد: امید داریم رادیو پویاتر از گذشته به فعالیت های خود ادامه بدهد. گرچه رسانه‌های دیگر فراز و فرودهایی داشتند، اما رادیو همیشه در اوج است و اصالت آن زبانزد است. البته آمدن تصویر در بخش رادیو نمی‌دانم اتفاق خوبی است یا نه، اما جای بحث دارد.

وی ادامه داد: قالب عمده مشكلات ما برای پیشگیری از سوانح و حوادث به مسایل رفتاری بازمی‌گردد و اگر به لحاظ روان‌شناختی و جامعه‌شناختی این موضوع را بررسی كنیم، متوجه می‌شویم كه باید استانداردها را در هنگام رانندگی كردن رعایت كنیم و به آن اهمیت بدهیم، اما هنوز فاصله داریم. امیدواریم در راستای اصلاح رفتار ترافیكی نقش به سزایی داشته باشیم.
پیرحسین كولیوند رییس سازمان اورژانش كشور از ابتكار عمل رادیو سلامت در راستای برگزاری جشنواره پیشگیری از سوانح و حوادث قدردانی كرد و گفت: پایگاه‌های اورژانس در 30 كیلومتری شهرهای مقصد افزایش یافته است و می‌توانم بگویم كه 95 درصد مقاصد پایگاه‌های اورژانس هستند و تلاش داریم آن را به 100 درصد برسانیم.

سرهنگ عین‌الله جهانی معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیك پلیس راهور ناجا تاكید كرد: ما با رسانه ارتباط خوبی داریم و برگزاری چنین جشنواره‌ای از سوی رادیو سلامت و برگزاری پویش 30-60 اتفاق خوبی برای پیشگیری از سوانح و حوادث است و همه باید دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم رفتارمان را در مدیریت سرعت درست كنیم.

وحید كمالی مدیر كل صدای استان‌ها هم با اعلام اینكه رادیو رسانه جریان‌ساز است، عنوان كرد: بنابراین می‌توانیم به واسطه این رسانه رفتارهای صحیح در حوزه پیشگیری از سوانح و حوادث را جایگزین كنیم و رادیوهای استانی در كنار رادیوهای سراسری می‌توانند در این مسیر گام‌های موثری بردارند تا آمار تصادفات كاهش پیدا كند.

در فواصل این جشنواره با برگزیدگان از طریق اسكایپ ارتباط برقرار می‌شد.

در ساختار پی اس آ محمد چگینی از مركز كیش، مسعود خسروی از مركز خراسان جنوبی و زینب اسمی از مركز آذربایجان غربی، در ساختار مینی فیچر سهیلا ایزدی از مركز كرمانشاه، پیمان پناهی از تهران و تهیه كننده ای از پلیس راهور، ساختار اینفوگرافی لیلا مهدوی از تهران، سپیده هرزند جدیدی از مركز آذربایجان شرقی و سهیلا ایزدی از مركز كرمانشاه، در بخش گزارش خبری زهرا فلاحی نسب از مركز خراسان جنوبی در بخش دیداری تهیه‌كنندگان پلیس راهور نفرات اول تا سوم را كسب كردند.

دسترسی سریع