حداكثر ظرفیت پذیرش بیماران مشكوك به كرونا در بیمارستان‌ها فراهم شود

در هفته های اخیر میزان رعایت پروتكل های بهداشتی كرونا به شكل نگران كننده ای پایین آمده است

1400/01/16
|
07:40

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در پی افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراكز درمانی و پیش‌بینی روند روبه رشد بیماران كووید19 پس از پایان تعطیلات و مراجعات مسافران نوروزی، در ابلاغی به روسای دانشگاههای علوم پزشكی بر ضرورت مدیریت ظرفیت موجود بیمارستانها تاكید كرد.

دكتر قاسم جان بابایی در این ابلاغیه به روسای دانشگاه های علوم پزشكی و روسای بیمارستانهای مسیح دانشوری و مركز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی قلب شهید رجایی تاكید كرده است: از تاریخ امروز 14 فرودین ماه جهت توقف پذیرش بیماران الكتیو در كلیه مراكز درمانی اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشكده به نحوی برنامه ریزی نمایید كه حداكثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشكوك به كووید-19 دربخش های بستری و ویژه فراهم گردد.

در این ابلاغیه آمده است:‌ ضمن تشكر از روسا، معاونین، مدیران و پرسنل محترم دانشگاهها و كادر درمان كلیه مراكز درمانی كه با تلاش بی دریغ، در طی ماههای متمادی علیرغم مشكلات به ارائه خدمت مخلصانه به بیماران بویژه بیماران مبتلا به كووید-19 پرداخته اند؛ با عنایت به افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراكز درمانی، پیش بینی روند روبه رشد پس از پایان تعطیلات و مراجعات مسافران نوروزی و ضرورت مدیریت ظرفیت موجود لازم است از این تاریخ جهت توقف پذیرش بیماران الكتیو در كلیه مراكز درمانی (اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه) تحت پوشش آن دانشگاه/دانشكده به نحوی برنامه ریزی نمایید كه حداكثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشكوك به كووید19 دربخش های بستری و ویژه فراهم گردد. اگرچه پذیرش بیماران الكتیو در بیمارستانهای تك تخصصی قلب و عروق، چشم و زنان و... بلامانع است.

جان بابایی افزود: بدیهی است رصد مستمر وضعیت در سطح كشور و هر منطقه در حال انجام بوده و برقراری روال عادی در پذیرش بیماران غیر اورژانسی و جراحی های الكتیو پس از پایدار شدن شرایط با هماهنگی این معاونت از سرگرفته خواهد شد. ضمناً مدیریت پوشش سایر بیماران اورژانسی و شرایط غیر قابل تعویق نیز تحت مدیریت جنابعالی/سركارعالی در این مدت صورت خواهد پذیرفت.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت یك میلیون و 920 هزار و 394 نفر از هموطنان به طور قطعی به ویروس كرونا مبتلا شده اند و 62 هزار و 999 نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

در هفته های اخیر میزان رعایت پروتكل های بهداشتی كرونا به شكل نگران كننده ای پایین آمده است، شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی و افزایش سفرها و دورهمی ها به روند افزایش شیوع كرونا در كشور دامن زده است به طوری كه روز گذشته تعداد جانباختگان روزانه این بیماری دوباره سه رقمی شد و روز گذشته (شنبه) به 123 نفر رسید.

تعداد شهرهای قرمز و نارنجی كرونا در كشور نیز رو به افزایش است و بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت هم اكنون 46 شهرستان قرمز و 119 شهرستان نارنجی هستند. مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.

دسترسی سریع