مشكلات حذف دفترچه های كاغذی بیمه تامین اجتماعی بررسی شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به منظور بررسی مشكلات حذف دفترچه بیمه تأمین اجتماعی با مدیران سازمان تأمین اجتماعی استان تهران دیدار و گفتگو كرد.

1399/12/23
|
07:18

سید هادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در این نشست با اشاره به مشكلاتی كه در اثر اجرای برنامه حذف دفترچه بیمه تأمین اجتماعی بر اساس برنامه ششم سند توسعه كشور در برخی مراكز درمانی و بیماران شده است، از زحمات سازمان تأمین اجتماعی در اجرای این طرح ملی قدردانی كرد.

وی تغییر هر رفتاری را نیازمند تغییر نگرش دانست و افزود: در اولین گام باید با همكاری بیشتر بین سازمانی و توجه به مبحث آموزش كاركنان و پزشكان این تغییر مثبت را در مجریان برنامه نهادینه كرد.

میرهاشمی با اشاره به مشكلات موجود در اجرای زیرساخت‌های فنی گفت: با شناسایی سریع مشكلات، بهره گیری مناسب از ظرفیت‌های موجود، اقدام سریع و به موقع و استفاده از امكانات و ذخایر مالی باید این مشكلات را برطرف كنیم. این امر باعث ایجاد اعتمادسازی و رضایت در ارائه خدمات مطلوب به مردم می‌شود.

وی با توجه به گستره وسیع و پراكندگی جغرافیایی منطقه تحت پوشش دانشگاه مواردی نظیر كمبود امكانات زیرساختی برخی مراكز درمانی شهرستان‌ها، مشكلات سامانه‌ای و عدم هماهنگی سامانه تأمین اجتماعی با سامانه مدیریت بیمارستانی دانشگاه را از مهم‌ترین مشكلات عنوان كرد.

معاون درمان دانشگاه در خاتمه خواستار همكاری بیشتر سازمان تأمین اجتماعی در زمینه رفع مشكلات مذكور شد.

داریوش پناهی زاده مدیركل درمان سازمان تأمین اجتماعی نیز در این نشست ضمن تقدیر از همكاری وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشكی، اجرای این برنامه را اتفاق بزرگی برای سلامت كشور عنوان كرد.

به گفته وی، در حال حاضر 50 درصد فرایند نسخه نویسی در مراكز درمانی طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی در استان تهران و 77 بیمارستان در سطح كشور به صورت الكترونیكی صورت می‌گیرد و نزدیك به 70 درصد مشكلات شناسایی و رفع شده است.

پناهی زاده در خصوص تأمین مالی و غیرمالی برخی از زیرساخت‌های لازم قول مساعد داد و خاطرنشان كرد: دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی از نظر محدوده جغرافیایی بزرگترین دانشگاه در سطح استان تهران است و ما در مجموعه سازمان تأمین اجتماعی تمام تلاش خود را برای اجرای صحیح و به موقع برنامه با این دانشگاه انجام خواهیم داد.

سپس مشكلات بیمارستان‌ها توسط كارشناس معاونت درمان ارائه شد و رؤسای بیمارستان‌ها نیز به صورت مجازی مشكلات خود را مطرح كردند.

در خاتمه این نشست با توجه به كاهش برخی از خدمات درمانی در ایام پایانی سال مقرر شد كه اقدامات لازم در خصوص رفع موانع صورت گیرد و تا پایان اردیبهشت 1400 طرح به صورت كامل و بدون نقص اجرایی شود.

دسترسی سریع