دبیر شورای سیاستگذاری سلامت درحوادث و سوانح گفت: با توجه به مواجهه كشور با پاندمی كرونا، بایستی مراكز ارائه دهنده خدمات بهداشتی، درمانی برای چهارشنبه آخر سال، نوروز، اعیاد مذهبی و سیلاب از آمادگی بیشتری نسبت به سال گذشته برخوردار باشند
دكتر پیرحسین كولیوند دبیر شورای سیاستگذاری سلامت در حوادث و سوانح ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در حوزه سلامت بر آمادگی برای ایام پیش رو از قبیل چهارشنبه آخر سال، نوروز و اعیاد مذهبی، سیلاب ها تاكید كرد و افزود: با توجه به مواجه كشور با پاندمی كرونا، بایستی مراكز ارائه دهنده خدمات بهداشتی، درمانی از سطح آمادگی بالاتری نسبت به سال گذشته برخوردار باشند.
وی گفت: كلیه معاونت های تخصصی و سازمان های همكار در تاریخ 25 اسفند لغایت 15 فروردین ، نمایندگان خود را برای حضور در EOC جهت تبادل اطلاعات و تهیه گزارش های مرتبط معرفی نمایند.
كارشناسان حاضر در این جلسه برنامه های آمادگی حوزه پیش بیمارستانی، بهداشت، درمان و غذا و دارو را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در ادامه این جلسه اقدامات و برنامه ها پیش بینی شده در دبیرخانه شورا به تفكیك كاركردهای فاز آمادگی (اعم از هماهنگی ، ارزیابی خطر ، برنامه پاسخ ، تامین دارو و تجهیزات آموزش و تمرین) ارائه شد.
همچنین مطابق برنامه های پیش بینی شده در معاونت بهداشت و با توجه به اهمیت اقدامات پیش بینی در شرایط فعلی، تمركز این حوزه بر شناسایی و تمركز به افراد مبتلا و مشكوك در غالب طرح شهید سلیمانی خواهد بود كه در این راستا هماهنگی های لازم پیرامون آماده باش از 25 اسفند تا 15 فروردین صورت گرفته است و نیز با نوجه به وضعیت استان خوزستان و میزان سرایت بالای ویروس كه منجر به میزان سرایت بالا و تغییر رفتار ویروس كه منجر به ابتلا به افراد جوان تر و مادران باردار شده است توجه ویژه به گروه های آسیب پذیر و اعمال استاندارد های سخت گیرانه تر مورد تاكید قرار گرفت.
برنامه های حوزه درمان وزارتخانه نیز در چارچوب آمادگی مراكز درمانی دولتی و خصوصی اعم از مطب ها و مراكز منتخب برای ارائه خدمات در موارد سكته قلبی و مغزی به صورت 24 ساعته در ایام نوروز ارائه شد.
در پایان جلسه برنامه های حوزه غذا و دارو به منظور تامین و توزیع مناسب دارو و تجهیزات و بستر سازی برای دسترسی به اقلام مورد نیاز با هزینه مناسب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.