چطور متوجه شویم دچار «قوز قرنیه» شدیم؟

فوق متخصص قرنیه با بیان اینكه قوز قرنیه بیماری است كه آستیگمات نامنظم ناشی از نازكی قرنیه است،گفت: افرادی كه قوز قرنیه دارند، حتما به چشم پزشك مراجعه كنند و با یك جراحی ساده مانع از پیشرفت آن شوند.

1399/12/16
|
10:18

محمد جعفر قائم پناه، فوق تخصص قرنیه درباره «بیماری قوز قرنیه»با بیان اینكه نازكی قرنیه توسط متخصص با استفاده از قطره ریبوفلاوین به همراه اشعه ماوراء بنفش متوقف می‌شود،گفت: افرادی كه در خانواده قوز قرنیه دارند، حتما به چشم پزشك مراجعه كنند و با یك جراحی ساده مانع از پیشرفت آن شوند.

قائم پناه درباره راه‌های درمانی افرادی كه قوز قرنیه در آنها پیشرفت كرده است، اظهار داشت: این بیماری باید متوقف شود. استفاده از عینك در مرحله اول و پس از آن لنز تماسی، رینگ، لنز داخل چشمی و در نهایت پیوند قرنیه از راه‌های مختلف درمان این بیماری است.

این فوق تخصص قرنیه به افرادی كه قوز قرنیه دارند،گفت:خوشبختانه این بیماری خطرناك نیست و هیچگاه باعث كوری نمی‌شود. این بیماری كه آستیگمات نامنظم ناشی از نازكی قرنیه است، درمان دارد.

وی با بیان اینكه آب مروارید ناشی از سن پیشگیری ندارد، خاطرنشان كرد: افرادی همچون كشاورزان و كارگران در نور زیاد آفتاب باید از كلاه لبه دار و عینك محافظ استفاده كنند. باید از ضربه به سر و صورت جلوگیری كرد، از مصرف داروهای كورتونی به صورت خودسرانه دوری كرد. در نهایت برای پیرچشمی بهترین راه استفاده از عینك پیرچشمی است.

دسترسی سریع