همت بلند و كارنامه درخشانی كه حوزه بهداشت در بحرانها خصوصاً در دوران كرونا از خود به جای گذاشت، قابل تقدیراست.
علیرضا زالی، در نشست با مدیران حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، با اشاره به اینكه طرحهای بهداشتی برای كنترل كرونا و ارتقای شاخصهای بهداشتی طرحهای مترقی و روشنی است، اظهار كرد: همت بلند و كارنامه درخشانی كه حوزه بهداشت در بحرانها خصوصاً در دوران كرونا از خود به جای گذاشت، قابل تقدیراست.
وی با بیان اینكه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در عرصه ارائه خدمات بهداشتی رتبه اول كشوری را به خود اختصاص داده است، گفت: این دستاورد ارزشمند نشان از ایثارگری و آمار بالای ارائه خدمت به مردم دارد.
زالی با بیان اینكه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در بین سایر دانشگاههای علوم پزشكی رتبه اول ارائه خدمت را دارا است، ادامه داد: حوزه بهداشت دانشگاه به بخش زیادی از جمعیت استان تهران نیز خدمات ارزندهای ارائه میدهد، افتخار این پیشتازی در مقایسه با سایر دانشگاهها و مراكز متعلق به دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی است.
به گفته وی، اوج تلاش و ایثارگری مجموعه بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به بحران كرونا مرتبط است. بحرانی كه جنگ تمام عیار برای دنیا رقم زد و در این میان مدافعان سلامت در حوزه بهداشت و درمان بالاترین و با كیفیت ترین خدمات را به مردم ارائه دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در ادامه با بیان اینكه حوزه بهداشت به لحاظ اولویتها و اختصاص بودجه مورد غفلت تاریخی قرار گرفته این اتفاق را غفلتی تلخ توصیف كرد و گفت: اجرای طرح شهید سلیمانی گامی مؤثر در راستای استفاده بهینه از پتانسیلهای بهداشتی و ارتقا زیرساختها و خدمات است.
وی تأمین منابع، اختصاص بودجه كافی به حوزه بهداشت و و اصلاح فرآیندها را راه حل مناسبی برای تقویت زیرساختهای بهداشت و ارتقا سطح سلامت بهداشت جامعه دانست.
اصلاح بازتوزیع مراكز بهداشتی در انطباق با گستره جغرافیایی تهران، ایجاد پایگاههای ثابت بهداشتی در هر منطقه و با سایزهای كوچكتر و افزایش نیروی انسانی از جمله راهكارهایی بود كه زالی برای پیشبرد اهداف متعالی حوزه بهداشت به آن اشاره كرد.
وی با بیان اینكه مجموعه بهداشت و كارشناسان این حوزه به صورت شبانه روز در حال خدمت رسانی هستند، ادامه داد: این در حالی است كه هر روز بار كاری این حوزه رو به افزایش است و جنگ و نبرد با كرونا ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، تكمیل پروژههای عمرانی، تعمیر و بازسازی مراكز و خانههای بهداشتی، تأمین تجهیزات و نیروی انسانی را از مهمترین راهكارهای ارتقای زیرساختهای بهداشتی كشور ذكر كرد.