چند توصیه تغذیه ای برای سلامت زنان

با افزایش سن، تراكم استخوان‌ها كاهش یافته و این امر باعث بروز مشكلاتی مانند سختی در راه رفتن، شكنندگی، ورم، درد مفاصل و دیگر مشكلات مفصلی و استخوانی می‌شود.

1399/12/03
|
09:03

در زنان به ویژه پس از 40 سالگی، شرایط بدن تغییرات زیادی می‌كند و مشكلات متابولیسمی و هورمونی در این زمان افزایش می‌یابد و از همین رو توجه به سلامت در این دوره اهمیت خاصی دارد.

در ادامه برخی توصیه‌های تغذیه‌ای برای حفظ سلامت زنان به نقل از سایت تخصصی مِدهاوس‌كال آورده شده است.

نوشیدن آب كافی: كاهش سطح هورمون استروژن یكی از علل اصلی یائسگی است كه علائم بسیاری از جمله خشكی پوست را به همراه دارد. به همین علت باید حدود روزانه هشت لیوان آب بنوشید تا رطوبت و زیبایی پوست خود را حفظ كنید.

دریافت میزان كافی كلسیم: كلسیم یك ماده معدنی بسیار ضروری برای سلامت استخوان‌ها است. بعد از 40 سالگی، تراكم استخوان‌ها به دلیل تغییرات هورمونی كاهش می یابد. پزشكان توصیه‌ می‌كنند برای اجتناب از این مشكلات محصولات لبنی را به رژیم غذایی خود اضافه كنید. برای این منظور خوردن تخم‌ مرغ، كشك، پنیر، شیر و دیگر محصولات لبنی به شدت توصیه می‌شود.

ضرورت دریافت ویتامین D: ویتامین D برای بدن ضروری است و به آن كمك می‌كند تا كلسیم لازم را جذب كند. اگر چه همه می‌دانیم می‌توان ویتامین D را از طریق نور خورشید جذب كرد اما خوردن ماهی تن، تخم مرغ و گوشت نیز برای دریافت ویتامین D لازم بدن توصیه می‌شود.

مصرف مقادیر كافی میوه ها و سبزیجات: میوه ها و سبزیجات همیشه برای سلامت شما مفید هستند. از آن‌جایی كه متابولیسم بدن با افزایش سن كاهش می‌یابد برای جلوگیری از افزایش وزن باید سعی كنید غذاهایی با كالری كمتر و فیبر بیشتر مصرف كنید.

گنجاندن آهن كافی در رژیم غذایی: اكثر زنان از مشكل كمبود آهن رنج می‌برند و زنان بالای 40 سال نیز به احتمال بیشتری با این مشكل دست و پنجه نرم می‌كنند. بهتر است غذاهای سرشار از آهن را به رژیم غذایی خود اضافه كنید تا از هر گونه مشكل ناشی از فقر آهن در امان بمانید.

دسترسی سریع