تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

پرهیز از فست فود خوری

1399/12/06
|
10:08

زهرا عبداللهی، گفت: افراد مبتلا به بیماری‌های غیر واگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، كبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشكلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیش از بقیه مستعد ابتلاء به كرونا هستند.

وی با اشاره به خانه نشینی اجباری در روزهای كرونایی، افزود: قرنطینه خانگی یكی از عواملی است كه مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمك، شیرین و پر چرب، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به كرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از كووید 19 را افزایش می‌دهند.

عبداللهی خاطرنشان كرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی كه خریداری و مصرف می‌كنیم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم.

وی تاكید كرد: در شرایط همه گیری كرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلاء به كووید 19 باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی خودمان داشته باشیم.

دسترسی سریع