افرادی كه تاكنون به كرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مصرف مكملهای ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.
دكتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشكده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از كرونا عنوان كرد: دریافت زیاد مایعات بدون كافئین به آحاد جامعه توصیه میشود، چرا كه مایعات دارای كافئین همچون چای، قهوه و نوشابههای مشكی موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بسیار بالا میشوند، اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملكرد بهتری داشته باشد.
وی افزود: در شرایط كرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل كدو حلوایی و كلم قرمز.... را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی كه میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف كرده، پرهیز كنیم.
وی همچنین بر پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذای حاوی روغن جامد تاكید كرد.
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشكده تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط كرونا اظهار داشت: درباره انتقال كرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد اما غذا خوردن در كافی شاپ و رستوران ها به دلیل اینكه مجبور به برداشتن ماسك میشویم، خطر انتقال بیماری را تشدید میكند؛ بنابراین توصیه ما این است كه غذای بیرون را در خانه و پس از گرم كردن مصرف نماییم.
به گزارش روابط عمومی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی، دكتر سهراب همچنین عنوان كرد: افرادی كه تاكنون به كرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مصرف مكملهای ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.