افزایش 10 میلیون بیمار كرونایی در جهان ظرف 21 روز

مجموع مبتلایان به این بیماری از 50 میلیون نفر فراتر رفت.

1399/08/20
|
08:40

روز گذشته مجموع مبتلایان به بیماری كووید-19 در جهان از 50 میلیون نفر عبور كرد به طوری كه موج دوم شیوع كروناویروس طی 30 روز اخیر یك چهارم از مجموع آمار را به خود اختصاص داده است.

از زمان آغاز همه گیری بیماری كووید-19، ماه اكتبر بدترین دوره بوده و ایالات متحده اولین كشور در جهان شد كه آمار روزانه مبتلایان در آن از 100 هزار نفر فراتر رفت. همچنین افزایش موارد ابتلا در كشورهای اروپایی نیز به روند صعودی این آمار كمك كرد.

میانگین هفت روز اخیر نشان می دهد موارد روزانه ابتلا به بیماری كووید-19 در جهان بیش از 540 هزار نفر افزایش داشته است.

همچنین بیش از یك میلیون و 260 هزار نفر در جهان از زمان كشف كروناویروس در چین بر اثر ابتلا به این بیماری تنفسی جان خود را از دست داده‌اند.

شتاب اخیر همه گیری بسیار شدید بوده است. در مدت 32 روز مجموع آمار مبتلایان از حدود 30 میلیون نفر به 40 میلیون نفر رسید و در ظرف 21 روز 10 میلیون نفر به این آمار اضافه شدند.

اروپا با حدود 12 میلیون مورد ابتلا و با سبقت گرفتن از آمریكای لاتین، آسیب‌دیده ترین منطقه از نظر میزان شیوع كروناویروس بوده است. همچنین كشورهای اروپایی 24 درصد از موارد مرگ ومیر ناشی از این بیماری را تشكیل می‌دهند.

موج دوم جهانی شیوع كروناویروس آزمونی برای سیستم خدمات درمانی و مراقبتی در سراسر اروپاست. در آلمان، فرانسه و انگلیس بسیاری از شهروندان مجدد خانه نشین شده‌اند.

در دانمارك نیز محدودیت های جدید كرونایی در چندین منطقه شمالی اعمال شده و پس از شناساییِ جهش كروناویروس، دستور داده شد كه 17 میلیون راسو كشتار شوند.

همچنین ایالات متحده كه حدود 20 درصد از موارد ابتلای جهانی را تشكیل می دهد همچنان با افزایش تعداد مبتلایان روبروست به گونه‌ای كه به طور میانگین در هفت روز اخیر روزانه بیش از 100 هزار نفر مبتلا در این كشور شناسایی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در آسیا نیز هند از جمله كشورهایی با بالاترین آمار مبتلایان به كووید-19 در جهان است اما از ماه سپتامبر روند كاهشی را شاهد بوده است. مجموع مبتلایان به كووید-19 در این كشور از 8.5 میلیون نفر فراتر رفته است.

دسترسی سریع