ثبت‌نام و فروش واكسن «آنفلوآنزا» در فضای مجازی ممنوع

هرگونه تبلیغات در خصوص ثبت‌نام و فروش واكسن آنفلوآنزا در فضای مجازی، جرم محسوب شده و با مجرمان نیز برخورد قانونی خواهد شد.

1399/06/30
|
10:03

سرهنگ رامین پاشایی ضمن تاكید بر اینكه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر «ثبت نام و فروش واكسن آنفلوآنزا» و دریافت مبالغ مختلف از متقاضیان جرم محسوب می شود، اظهار داشت: پلیس فتا در رصدهای روزانه در صورت مواجهه با این گونه آگهی‌ها با مجرمان برخورد قانونی خواهد كرد.

وی تصریح كرد: تنها مرجع قانونی واگذاری دارو به خصوص واكسن های آنفلوآنزا صرفا با نظارت وزارت بهداشت، در مراكز و داروخانه های مجاز صورت می گیرد و هرگونه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر فروش این اقلام دارویی ممنوع است.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا افزود : با توجه به تجزیه و تحلیل پرونده های تشكیل شده در پلیس فتا با عنوان «تبلیغات و فروش دارو و واكسن تحت عناوین مختلف» به خصوص در ماه های اخیر كه شیوع كرونا ویروس در كشور شتاب بیش تری پیدا كرده ؛ مشخص شده اكثر این اقدامات صرفا پوششی در جهت كلاهبرداری از متقاضیان است.

این مقام مسؤول در خصوص شگرد كلاهبرداران گفت: این افراد با دریافت مبالغ مختلف در اكثر موارد، دارویی به متقاضیان تحویل نمی دهند و یا با واگذاری واكسن و داروهای تقلبی و در برخی موارد تاریخ مصرف گذشته، ضمن كلاهبرداری از هموطنان، سلامت جسمی آنان را نیز به مخاطره می‌اندازند.

سرهنگ پاشایی گفت: پلیس فتا در اقدامات پیش دستانه، به منظور برقراری امنیت در این فضا، ضمن رصد هر گونه تبلیغات و فروش دارو و اقلام مربوطه با مجرمان این حوزه برخورد قانونی می كند.

این مقام انتظامی خاطرنشان كرد: اجرای این طرح عملیاتی به كلیه رده های انتظامی و شهرستان های پلیس فتا ابلاغ شده و خوشبختانه نتایج خوبی نیز در خصوص پاكسازی و دستگیری متهمان حوزه تبلیغ و فروش دارو و به خصوص واكسن های كرونا ویروس و آنفلوآنزا به دست آمده است.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از هموطنان خواست به هیچ عنوان به تبلیغات افراد سودجو و كلاهبردار در این فضا توجه نكنند و كلیه نیازهای دارویی خود را صرفا از مراكز مجاز و داروخانه های سطح شهر تهیه كنند و در صورت مواجهه با موارد مشكوك و تبلیغات در این خصوص ، موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس WWW.cyberpolice.ir اطلاع دهند.

دسترسی سریع