اجتناب از خرید مواد غذایی نظیر رب، خیارشور، لبنیات سنتی و ... به دلیل مشخص نبودن شرایط تولید، نحوه آماده سازی و احتمال وجود آلودگی
مصرف بستنی های فله و غیر پاستوریزه، عامل انتقال كرونامتخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشكی خراسان شمالی یادآور شد: مصرف لبنیات فله و غیر استاندارد و بستنی های خیابانی و غیرپاستوریزه می تواند از راه های انتقال ویروس كرونا باشد.
دكتر محمد رضا جلیلوند در گفت و گو با ایسنا گفت: اجتناب از خرید مواد غذایی نظیر رب، خیارشور، لبنیات سنتی و ... به دلیل مشخص نبودن شرایط تولید، نحوه آماده سازی و احتمال وجود آلودگی ضروری است.
وی استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده با پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو را ضروری اعلام و اظهاركرد: خرید محصولات غیر پاستوریزه نظیر بستنی به علت عدم دقت و نظارت لازم بر فرایند پاستوریزاسیون به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
وی تاكید كرد: با توجه به تماس بسته بندی مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه با دست افراد مختلف و حتی قرار دادن آن در محل هایی نظیر كف مغازه كه ممكن است منشا آلودگی با ویروس باشند، قبل از قرار دادن در قفسه ها و یخچال و هنگام ورود به منزل همه بسته بندی ها ضدعفونی شوند .
این عضو هیات علمی دانشگاه توضیح داد: با توجه به آن كه دمای تنور نانوایی ها و این كه ویروس كرونا نسبت به حرارت حساس است، امكان آلودگی در نان ضعیف است، بنابراین به منظور جلوگیری از آلوده شدن نان پس از خروج از تنور رعایت پروتكل ها برای انتقال درست و بهداشتی نان به منزل توصیه می شود.
وی خاطرنشان كرد: استفاده از پارچه تمیز برای قرار دادن نان و همچنین دستكش تمیز برای جمع كردن نان از سكوی نانوایی و در تماس قرار نگرفتن نان با موادغذایی یا سطوح آلوده لازم و ضروری به نظر می رسد.