توصیه‌های ضدكرونایی برای داوطلبان كنكور

در طول 3 تا 4 ساعت آزمون- داوطلبان باید از ماسك استفاده كنند .

1399/05/25
|
05:52

كارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی مهمترین نكات و توصیه‌های ضدكرونایی برای داوطلبان كنكور را تشریح كرد.

مهندس مهدی كمری با بیان اینكه اولویت اول حوزه بهداشت در برگزاری كنكور، حفظ سلامت داوطلبان است، اظهار كرد: سرنوشت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عده زیادی از جوانان كشور ما به آزمون‌های كنكور گره خورده، بنابراین باید با اتخاذ راهكارهای موثر از سوی متولیان و داوطلبان مراقب باشیم تا سلامت نسل جوان در جریان این آزمون‌ها به خطر نیفتد.
وی با اشاره به خطر استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی، درباره نحوه تردد و ورود به جلسه به داوطلبان كنكور 99 توصیه كرد: تا جایی كه ممكن است از خودرو شخصی خود استفاده كرده تا درگیر مسایل حمل و نقل عمومی نشوید.

كارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تاكید كرد: اگر چنانچه از وسایل حمل و نقل عمومی همانند اتوبوس، مترو و یا تاكسی های اینترنتی استفاده می‌كنید حتما از ماسك و دستكش استفاده كرده و ژل ضدعفونی كننده و یا الكل همراه خود داشته باشید.

كمری با اشاره به اهمیت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه‌های امتحانی توسط داوطلبان و عوامل اجرایی خاطرنشان كرد: به صورت جدی از تجمعات بپرهیزید و فاصله حداقل یك متر و نیم را همواره با سایر داوطلبان و عوامل اجرایی رعایت كنید.

وی همچنین به خانواده‌های داوطلبان نیز توصیه كرد: یكی از نگرانی‌ها تجمع والدین اطراف حوزه‌های امتحانی است، تجمع والدین در اطراف حوزه امتحانی می‌تواند خطرآفرین باشد و این تجمع‌ها نه تنها هیچ سودی برای داوطلبان ندارد بلكه موجبات شیوع بیشتر بیماری را فراهم خواهد كرد.

كارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه در ادامه اهمیت استفاده از ماسك را یادآور شد و افزود: در طول 3 تا 4 ساعت آزمون داوطلبان باید از ماسك استفاده كنند و ماسك باید از نظر سایز نیز مناسب صورت فرد باشد.

وی گفت: بهتر است داوطلبان چند عدد ماسك همراه خود داشته باشند تا در صورت مرطوب شدن یا خراب شدن ماسك، بتوانند آن را تعویض كنند.

كمری توصیه كرد: بهتر است چند كیسه پلاستیكی همراه خود داشته باشید تا در صورت تعویض ماسك آن را در كیسه بیندازید.

كارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی، پرهیز از دست زدن به سر و صورت را مورد تاكید قرار داد و افزود: داوطلبان حتما وسایل حفاظت شخصی خود را همراه داشته باشند.

وی ضمن یادآوری این موضوع كه استفاده از تلفن همراه در جلسه امتحان ممنوع است، گفت: از آنجائیكه آوردن كیف و تلفن همراه و سایر وسایل غیرضروری به داخل جلسه امتحان ممنوع است بنابراین داوطلبان تاجائیكه ممكن است از آوردن تلفن همراه و كیف خودداری كنند؛ چرا كه در غیر اینصورت مجبور هستند این وسایل را به قسمت امانات تحویل داده و با توجه به شیوع پاندمی ممكن است مشكلات بعدی را در پی داشته باشد.

پرهیز از به اشتراك گذاشتن وسایل شخصی با سایر داوطلبان و ترك محل به محض اتمام آزمون از دیگر توصیه های این كارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه بود.

وی با بیان این كه احراز هویت داوطلبان در بیشتر موارد توسط اثر انگشت انجام می‌شود توضیح داد: بنظر می رسد بهتر است از روش دیگری برای احراز هویت داطلبان استفاده شود. ولی پیشنهاد می‌شود كه حتما ماده ضدعفونی كننده و یا پد الكلی همراه داشته باشند.

وی گفت: وسایل شخصی خود را با سایرین به اشتراك نگذارید و پس از اتمام آزمون هر چه سریعتر محل آزمون را ترك كنید و به بحث و گفتگو درباره نحوه طراحی سوالات با سایر داوطلبان و سایر موارد نپردازید.

همراه داشتن مواد غذایی بصورت بسته بندی شده از دیگر توصیه های این كارشناس بهداشت معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی بود.

دسترسی سریع