به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر كمتر چای بنوشند و ترجیحا كم رنگ باشد.
دكتر منصور رضایی متخصص تغذیه، در گفتگو با برنامه «یك نكته یك متخصص» شبكه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: استفاده از چای در وعده های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است.
رضایی با اشاره به این كه چای ماده مناسبی برای فعالیت های ذهنی به شمار می آید، ادامه داد: توجه داشته باشیم كه چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می شوند؛ بنابراین به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر كمتر چای بنوشند و ترجیحا كم رنگ باشد.
وی در ادامه بیان كرد: بهتر است افراد روزه دار یك هفته پیش از شروع ماه رمضان برای كاهش مقدار چای مصرفی اقدام كنند.
این متخصص تغذیه در پایان اظهارداشت: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد می شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.