نكاتی برای پیشگیری از كرونا در نانوایی‌ها

نانواها از ماسك و كلاه مناسب استفاده كنند.

1399/04/17
|
11:10

با توجه به اینكه نان یكی از اصلی‌ترین خوراكی‌های سبد غذایی مردم كشور ماست، رعایت نكات بهداشتی هنگام خرید و مصرف آن نقش بسیار مهمی در كاهش انتقال ویروس كرونا دارد.

اصلی‌ترین راه جلوگیری از شیوع ویروس كرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است؛ تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می‌توانند با رعایت نكات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند.

بر این اساس مهم‌ترین نكات بهداشتی ضروری در نانوایی‌ها، به شرح زیر است:

1- آگاهی كاركنان نانوایی از علائم شایع ویروس كرونا بسیار ضروری است.

2- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علائم ابتلا هرگز نباید به محل كار خود مراجعه كنند.

3- از ورود افراد متفرقه به داخل كارگاه نانوایی باید خودداری شود.

4- در نانوایی‌ها یك فروشنده صرفا برای اخذ وجه باید به كار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.

5- تا حد امكان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.

6- نانواها از ماسك و كلاه مناسب استفاده كنند.

7- شست و شوی مكرر دست نانواها هر نیم ساعت یكبار ضروری است.

8- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی كه نان روی آن قرار می‌گیرد به صورت روزانه و قبل از شروع كار ضدعفونی و گندزدایی شود.

9- كلیه كاركنان نانوایی باید هر روز حمام روند و حداقل یكبار در روز لباس خود را تعویض كنند.

10- با توجه به ازدحام جمعیت و تشكیل صف‌های نانوایی، مردم نكات بهداشتی را بیشتر رعایت كنند و در غیراین صورت، نانواها باید مردم را آگاه كنند كه فاصله را رعایت كنند.

11- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان‌های بسته بندی صنعتی استفاده كنید.

12-اگر در خود علائم بیماری را حس می‌كنید هرگز برای خرید نان به نانوایی نروید.

13- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری كنید.

در اینفوگرافی زیر می‌توانید مهمترین نكات بهداشتی برای خرید نان را مشاهده ك

دسترسی سریع