یك متخصص تغذیه گفت: هندوانه میان وعدهای خوب در روزهای گرم تابستان برای تامین آب مورد نیاز بدن و پیشگیری از كم آبی بدن است.
نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره فواید هندوانه اظهار كرد: هندوانه میان وعدهای خوب در روزهای گرم تابستان برای تامین آب مورد نیاز بدن و پیشگیری از كم آبی بدن است.
او ادامه داد: مصرف یك قاچ هندوانه در طول روز به صورت معمول منع مصرفی برای مبتلایان به دیابت ندارد، همچنین به علت وجود آب فراوان برای مبتلایان به بیماریهای كلیوی بسیار مفید است.
جوزدانی افزود: همه افراد حتی آنهایی كه به بیماریهای گوناگون مبتلا هستند، باید روزانه یك قاچ هندوانه مصرف كنند البته در خوردن آن به هیچ عنوان زیاده روی نكنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به عوارض نوشیدن آبمیوه برای مبتلایان به دیابت تصریح كرد: مبتلایان به دیابت نباید آبمیوه بنوشند؛ چراكه افزایش میزان غلظت فروكتوز یا قند میوه در آنها میتواند روی قند خونشان تاثیر بگذارد. هندوانه حاوی لیكوپن است و لیكوپن مادهای است كه به عنوان آنتی اكسیدان شناخته شده است و میتواند در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش داشته باشد؛ به همین علت اهمیت بسیار ویژهای دارد.
تاثیر مصرف هندوانه بر درمان بیماریها
جوزدانی تاكید كرد: هندوانه به تامین آب مورد نیاز بدن كمك میكند كه برای حفظ ظاهر سالم و شاداب پوست و مو ضروری است و میتواند خستگی را كاهش دهد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینكه لیكوپن موجود در هندوانه برای درمان بیماریهای گوناگون موثر است، تاكید كرد: لیكوپن موجود در هندوانه به علت خواص آنتی اكسیدانی فراوان در درمان سرطانهای مختلف موثر است. طبق تحقیقات علمی مصرف این میوه در مبتلایان به مشكلات قلبی_ عروقی باعث تسریع در درمان آنها خواهد شد.
خواص مصرف هندوانه؛ از درمان مشكلات كلیوی تا پیشگیری از ابتلا به سرطان/ میوه تابستانی خوشمزه كه در درمان بیماری ها معجزه می كند
درمان سرطان پروستات در مردان با مصرف هندوانه
جوزدانی تصریح كرد: مصرف برخی مواد غذایی یا خوراكی مانند چای، هندوانه و ... برای افراد بد خواب در ساعات آخر شب توصیه نمیشود. ویتامین C، هندوانه میتواند به مبارزه با رادیكالهای آزاد كه از عوامل شكل گیری سرطان هستند و نابودی آنها كمك كند. چندین مطالعه نشان داده اند كه مصرف لیكوپن با كاهش خطر سرطان پروستات در ارتباط بوده است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان یادآوری كرد: هندوانه سرشار از تركیباتی مانند ال سیترولین، ال ارژینین، لیكوپن و سایر ریز مغذی هاست و تا حد بسیار زیادی باعث كاهش فشار خون، فاكتورهای التهابی و كاهش خطر بیماریهای قلبی_ عروقی خواهد شد.