ویروس كرونا؛ رفتن به دندانپزشكی خطرناك است؟

موثرترین راه برای مقابله با ویروس كرونا پیشگیری از ابتلای به این بیماری است.

1398/12/14
|
10:10

با توجه به این كه موثرترین راه برای مقابله با ویروس كرونا پیشگیری از ابتلای به این بیماری است، درمان قطعی و موثری تاكنون برای آن كشف نشده است.

به طوركلی دندانپزشكی ایران با هدف كنترل همه گیری ویروس كرونا در محیط كار و كاهش خطرات احتمالی پیشنهاد می شود : تمام اعمال دندانپزشكی غیر اورژانس با هدف پیشگیری از انتشار ویروس، در صورت امكان تا زمان اعلام وضعیت عادی با تأخیر انجام شود. همچنین از انجام اعمال دندانپزشكی غیرضروری و علی الخصوص درمان‌هایی كه موجب پخش ویروس در محیط مكان ها می‌شود خودداری كنیم

. اگر مراكز درمانی در مجتمع‌ها و ساختمان‌های پزشكی است، آسانسور‌ها را چندین بار و در طول روز ضد عفونی كنیم و نحوه صحیح كمترین تماس با سطوح درب ورودی به مراجعین و كادر درمانی آموزش داده شود.بیشتر بخوانید : داروخانه‌ها از خرید ماسك منع شدندبه كلیه بیماران پس از ورود به مراكز درمانی توصیه می‌شود از آوردن همراهان غیرضروری خودداری كرده و از تجمع در اتاق انتظار جلوگیری كنند.


از تجویز دارو‌های كورتیكواستروئید‌ها به بیماران خودداری كنند و اساساً از هرگونه سركوب سیستم ایمنی اجتناب كنیم.
سطوح یونیت و سایر موارد ضروری را با پوشش‌های یكبار مصرف بپوشانیم.


وضعیت تب و تنفس بیماران مشكوك را بررسی كنیم و در صورت برخورد به هرگونه مورد مشكوك، آن‌ها را به مراكز درمانی هدایت كنیم.
از پذیرش مراجعینی كه دارای بیماری‌های با زمینه ریسك بالا در ابتلا به ویروس كرونا، مانند: دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، تنفسی، كلیوی، اتوایمیون و بیماری‌های خاص قرار دارد جدی بگیریم.


كلیه كاركنان مراكز درمانی از پوشش كامل محافظتی و ماسك به طور دائم استفاده كرده و در تمام مدت كار از دستكش استفاده وحتی المقدور در مواقع استفاده از كارت بانكی و یا اسكناس، از دستكش یك بار مصرف استفاده شود.


همكاران دندانپزشك و دستیاران ایشان در هنگام كار بر روی دندان بیمار، علاوه بر ماسك و پوشش‌های محافظتی دیگر حتماً از شیلد محافظ و كلاه و به عبارتی پوشش كامل استفاده كنند.


تمامی پسماند‌ها را در كیسه‌های مخصوص بسته بندی انجام داده، موارد یكبار مصرف مخصوص بیمار و پوشش‌های مختلف از جمله پوشش‌های یونیت، صندلی، لامپ یونیت و پیش بند، را با دقت كامل پس از مصرف و با دستكش محافظ و در سیستم پسماند جهت امحاء بسته بندی كنیم.


با این تصور افراد مراجعه كننده می‌توانند یك ناقل فرض شوند، كلیه قوانین و رویه‌ها برای برقراری ارتباط با رعایت ویروس هپاتیت به كار می‌رود.
ضمن دعوت به آرامش عموم مردم، خطر انتشار و جدی نگرفتن این بیماری را به افراد گوشزد كنیم و در بالابردن سطح آگاهی آن‌ها نقش موثری داریم.

دسترسی سریع