سرطان ریه را با این نوشیدنی مهار كنید

یك متخصص ریه گفت: سرطان ریه یكی از سرطان‌های شایع است كه با مصرف برخی نوشیدنی‌ها می‌توان ریسك ابتلا به این بیماری را كاهش داد.

1398/10/04
|
11:29

سید جواد علی‌موسوی متخصص داخلی و ریه درباره بیماری سرطان ریه گفت: سرطان ریه یكی از سرطان‌های شایع و رایج در میان افراد است كه طبق مطالعات و پژوهش‌های انجام شده در سال‌های اخیر این نوع سرطان در جهان رو به افزایش است.
او افزود: عوامل مانند استفاده بیش از حد از دخانیات، سیگار، قلیان و الكل در تشدید بیماری سرطان ریه نقش دارند و می‌توانند شانس احتمال به این سرطان را افزایش دهند.
پیشگیری از سرطان ریه با نوشیدن چای سبز
این متخصص داخلی و ریه درباره تاثیر نوشیدن چای بر بهبود سرطان ریه گفت: به عقیده بسیاری از متخصصان پزشكی نوشیدن یك لیوان چای سبز در طول روز شانس ابتلا به سرطان ریه را كاهش می‌دهد و می‌تواند تاثیر زیادی در بهبود این بیماری در بین افراد جامعه داشته باشد. البته نوشیدن هر نوع چای باعث كاهش شانس ابتلا به سرطان ریه می‌شود.
علی‌موسوی تصریح كرد: مصرف متعادل سبزیجات و میوه تازه در روز باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان ریه می‌شود.
این متخصص داخلی و ریه با اشاره به تاثیر ویتامین‌ها در كاهش سرطان ریه اظهار كرد: مصرف ویتامین‌های C و E باعث كاهش عوارض نامطلوب مصرف سیگار بر ریه می‌شود. البته مصرف ویتامین‌ها بلافاصله پس از كشیدن سیگار تنها 1 درصد شانس ابتلا به سرطان ریه را كاهش خواهد داد.
نوشیدن زیاد چای چه عوارضی به دنبال دارد؟
او با اشاره به عوارض مصرف بیش از حد چای گفت: استفاده بیش از حد از هر ماده خوراكی حتی نوشیدن آب هم بدون شك عوارض جبران ناپذیری را خواهد داشت. اما نوشیدن چای در تشدید بیماری آسم تاثیر زیادی دارد.
علی‌موسوی بیان كرد: مصرف زیاد چای باعث تحریك سیستم عصبی در افراد می‌شود و می‌تواند اسید معده را به صورت جدی افزایش دهد. از عوارض دیگر مصرف بیش از حد چای می‌توان به بی خوابی و بد خوابی اشاره كرد.

دسترسی سریع