لزوم مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌ E و C در روزهای آلوده

عزتیان گفت: در هنگام بروز آلودگی هوا مردم نباید از مصرف میوه و سبزی حاوی ویتامین‌ E و C غافل شوند.

1398/09/24
|
10:25

رضا عزتیان رئیس اداره بهبود تغذیه مراكز جمعی وزارت بهداشت با اشاره به مصرف مواد غذایی مناسب در هنگام بروز افزایش ذرات معلق در هوا اظهار كرد: در هنگام بروز آلودگی هوا سیستم ایمنی و تنفسی بدن تضعیف می شود و ما باید با مصرف مواد غذایی مختلف ایمنی بدن را تقویت كنیم.
رئیس اداره بهبود تغذیه مراكز جمعی وزارت بهداشت تاكید كرد: در هنگام بروز آلودگی هوا مصرف انواع ویتامین های E و C را نباید فراموش كنیم و خوشبختانه باید بگویم كه میوه و سبزیجات سرشار از منابع ویتامین E است.
عزتیان بیان كرد: هنگامی كه ذرات معلق هوا و به اصطلاح آلودگی هوا ایجاد می شود باید اهمیت بیشتری به سیستم ایمنی بدن خود بدهیم تا سلامتی مان حفظ شود كه در این شرایط مصرف میوه و سبزی تازه همچنین لبنیات و به خصوص شیر كم چرب كمك زیادی در كاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا می كند.
او گفت: مصرف سبزی‌هایی مانند جعفری كلم، ریحان شلغم ویتامین c و مركباتی مانند پرتقال را نباید به هنگام افزایش آلاینده ها فراموش كنیم زیرا این مواد غذایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و ریه ها می‌شوند.
مصرف ماهی و ادویه جات
عزتیان گفت: در هنگام بروز آلودگی هوا نباید از مصرف ویتامین E غافل شویم كه در این میان بهتر است كه ویتامین از منابع گیاهی مانند ماهی و ادویه جاتی مثل فلفل قرمز و اسفناج استفاده شود.
او یادآوری كرد: به هنگام بروز آلودگی هوا باید میزان مصرف لبنیات بخصوص شیر كم چرب افزایش پیدا كند.

دسترسی سریع