نحوه تهیه آب آشامیدنی سالم در شرایط بحرانی

برای استفاده از آب آشامیدنی سالم در شرایط بحرانی مراحل زیر را انجام دهیم:

- جوشاندن آب به مدت سه دقیقه
- افزودن 5میلی لیتر آبلیمو به یك لیتر آب و مصرف آن پس از 30 دقیقه

1398/01/16
|
15:43

- قرار دادن بطری های پلاستیكی و شیشه ای در معرض ور خورشید به مدت 6 ساعت
- بسته به میزان آلودگی، كدورت ، سختی و شوری آب مدت زمانهای سالم سازی و میزان غلظت آبلیمو افزایش می یابد.

نكات زیر را همواره مد نظر داشته باشیم:

- برای گندزدایی از آب، كلرزنی و استفاده از تركیبات آن در اولویت روشها است.
- در شرایط بحرانی میزان كلر باقی مانده در آب یك میلی گرم بر لیتر است و در شرایط معمولی نیم تا هشت دهم میلی گرم بر لیترمی باشد.

دسترسی سریع