معاون كل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اظهار داشت: توجه به این نوع از حمل و نقل می تواند آمار تلفات جاده ای را به میزان چشمگیری كاهش دهد.
ایرج حریرچی در آیین اختتامیه دومین جشنواره كشوری پیشگیری از سوانح و حوادث با محوریت پویش ملی 30 – 60 با اشاره به فواید متعدد این پویش ملی، گفت: در 10 ماه گذشته دی ماه امسال 14 هزار 680 نفر در حوادث ترافیكی گشته شده اند.
وی با بیان این كه در ده ماه گذشته هر نیم ساعت یك بار یك نفر در حوادث جاده گشته شده است، اظهار داشت: عامل حوادث جاده ای در ایران دومین دلیلی است كه سال های عمر یك فرد ایرانی را می كاهد.
معاون كل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به این كه عوارض ترافیكی سومین دلیل مرگ و میر در كشور به شمار می آید، عنوان كرد: در بسیاری از كشورهای دنیا موضوعات و حوادث ترافیكی در آمارهای مرگ و میر رتبه های دو رقمی دارند.
ویبا اشاره به كاهش معنادار رتبه مرگ و میر جاده ای در كشور، تصریح كرد: در حال حاضر كنترل و مدیریت حوادث ترافیكی در كشور به مرحله سختی رسیده است.
ایرج حریرچی با اشاره به این كه در دوسال اخیر حوادث جاده در ایران حدود 8 دهم درصد افزایش پیدا كرده است، اظهار داشت: بیشترین مرگ و میر در حوادث جاده ای در نقاطی واقع می شوند كه جزو نقاط كور مسیر نیستند.
وی در ادامه اضافه كرد: تا زمانی كه حمل و نقل های كشور به صورت تك سرنشین باشند و دقت لازم به این موضوع نشود، آمار تلفات حوادث ترافیكی مرتغع نمی شود.
معاون كل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به لزوم گسترش حمل و نقل ریلی در كشور، عنوان كرد: حمل و نقل ریلی یكی از امن ترین سیستم های حمل و نقل است. بر همین اساس توجه به این نوع از حمل و نقل می تواند آمار تلفات جاده ای را به میزان چشمگیری كاهش دهد.
وی افزود: بنده از تمامی دستگاه ها و نهادهای كشور درخواست می كنم تا با اهتمام به فعالیت های متعدد و هماهنگی های بیشتر موضوع و آسیب حوادث ترافیكی را مرتفع كنند.