دبیركل جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر به دنبال پیشگیری و فرهنگ سازی است

دكتر محمودرضا پیروی اظهار داشت: با گشته شدن یك فرد یك خانواده و یك نسل از بین می رود و به همین ترتیب در جامعه آسیب های متعددی ایجاد می شود.

1397/12/13
|
16:58

دكتر محمودرضا پیروی در آیین اختتامیه دومین جشنواره كشوری پیشگیری از سوانح و حوادث با محوریت پویش ملی 30 –60 با اشاره به ضررهای متعدد ناشی از تصادفات جاده ای، گفت: در حال حاضر حدود 40 درصد از افرادی كه دارای ضایعه نخاعی هستند در نتیجه تصادفات جاده ای به این عارضه دچار می شوند به عبارت دیگر در هر سال حدود 10 هزار 500 نفر از مردم ایران در حوادث ترافیكی درگیر ضایعه نخاعی می شوند.
دكتر محمودرضا پیرویبا اشاره به لزوم آگاه سازی مردم و مسئولین در اجرا و رعایت قوانین، عنوان كرد: بسیاری از نقص ها و آسیب ها همیشه از زمانی شكل می گیرند كه قوانین موجود بهع درستی اجرا نمی شود.
وی با اشاره به این كه زمان رسیدن خدمات درمانی به مصدوم حادثه جاده ای فقط برای 20 درصد از موارد موثر هستند، تصریح كرد: روشنگری و پیشگیری از حوادث و سوانح همواره بسیار مهم تر از تمامی اعمال هنگام و بعد از تصادف و حادثه است.
دبیركل جمعیت هلال احمربا اشاره به لزوم ارتقای كیفیت خودرورهای ایرانی، تصریح كرد: در بسیاری از كشورهای دنیا افراد دارای گواهینامه رانندگی با توجه به پروسه های طولانی مدت و شبیه سازی های مختلف مراحل دریافت اجازه رانندگی را سپری می كنند.
وی افزود: در بسیاری از مواقع میزانآمار گشته ها و مجروحان در حوادث جاده ای به مهارت و توانایی رانندگان مربوط می شوند.
دكتر محمودرضا پیرویدر ادامه تاكید كرد: بدون شك با گشته شدن یك فرد یك خانواده و یك نسل از بین می رود و به همین ترتیب در جامعه آسیب های متعددی ایجاد می شود.
وی با اشاره به برنامه های سازمان هلال احمر در حوادث جاده ای، تصریح كرد: بخش عمده ای از اقدامات جمعیت هلال احمر علاوه بر حضور بعد از وقوع حادثه به فرهنگ سازی هایی مربوط می شود كه در زمان قبل از وقوع حادثه رخ می دهد.

دسترسی سریع