تحقیقات نشان داده است میزان ترس افرادی كه ترس از دندانپزشك دارند قطعا در زندگیشان نسبت به افرادی كه این ترس را ندارند خیلی بیشتر است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، غلامحسین رمضانی، متخصص دندانپزشكی كودكان در برنامه «یك نكته یك متخصص» شبكه رادیویی سلامت در خصوص چگونگی خارج كردن استرس و اضطراب از ذهن كودكان در مراجعه به دندانپزشك ، افزود: اولین نكته این است كه استرس و اضطراب در مراجعه به دندانپزشك باید از ذهن خود والدین خارج شود. بدین معنی كه، دردی را كه خودشان تجربه كرده اند به كودكانشان انتقال ندهند.
رمضانی، در ادامه بیان كرد: تحقیقات نشان داده است میزان ترس افرادی كه ترس از دندانپزشك دارند قطعا در زندگیشان نسبت به افرادی كه این ترس را ندارند خیلی بیشتر است. باید این ترس را از ذهن آنها خارج كنیم.
وی ادامه داد: عواملی مثل دیدن، شنیدن، تجربیات بد، تحقیرها و تمسخرهایی را كه ممكن است صورت بگیرد باید از ذهن كودكان خارج كنیم. در صورت صلاحدید پزشك، كودك باید حتما تنها در اتاق باشد تا دندانپزشك بتواند با كودك ارتباط برقرار كند.
این متخصص دندانپزشك كودكان در پایان اظهارداشت: اصطلاحاتی كه ایجاد استرس می كنند مثل چرخ كردن، كشیدن، آمپول و این گونه موارد را در زمانی كه در كنار كودكانید بیان نكنید و هیچ قولی از طرف دندانپزشك به ایشان ندهید؛ این مراقبت ها باعث می شود استرس كودك كاهش پیدا كند.