چگونگی تشخیص بیماری های قلب و عروق

اسكن با مواد هسته ای، روش پیشرفته ای در تشخیص بیماری های قلب و عروق است كه در آن، مواد رادیو اكتیو توسط قسمت های مختلف بدن از جمله قلب جذب می شود.

1396/11/14
|
10:10

دكتر محمد حسن ناصری ، فوق تخصص جراحی قلب و عروق در گفت و گو با برنامه «یك نكته یك متخصص» شبكه رادیویی سلامت با بیان این كه اسكن با مواد هسته ای، روش پیشرفته ای در تشخیص بیماری های قلب و عروق است كه در آن، مواد رادیو اكتیو توسط قسمت های مختلف بدن از جمله قلب جذب می شود، ادامه داد: در این روش، تصاویر گوناگونی از وضعیت قلب یا دیگر ارگان ها بدست می آید و بر اساس ارگان مورد نظر ممكن است ماده رادیو اكتیو تغییر كند.
وی در ادامه افزود: ما با استفاده از این روش تشخیصی می توانیم بفهمیم كه جریان خون در كدام قسمت عضله قلب كاهش پیدا كرده و نتوانسته است آن ماده رادیو اكتیو را جذب كند.
این فوق تخصص جراحی قلب و عروق با تاكید بر اینكه با شمای كلی از اسكن رادیو اكتیو متوجه می شویم كدام قسمت عضله قلب، كم خون شده است، تصریح كرد: بر اساس این یافته، می توانیم نسبت به بررسی بیشتر آن قسمت از عضله قلب توسط روش های دقیق تر اقدام كنیم. آن روش دقیق تر بعدی، كه برای بررسی وضعیت خون رسانی قلب و عروق وجود دارد استفاده از سی تی انژیو گرافی است.
ناصری در پایان اظهارداشت: در این روش می شود با درصد نسبتا بالایی درباره تنگ بودن یا انسداد عروق قلبی، اطمینان حاصل كرد . در صورتی كه این روش، نتیجه بخش باشد می شود از روش های دقیق تری برای تشخیص قطعی استفاده كرد.

دسترسی سریع